Breaking News

Ε. Μενεγάκη: Επιστρέφει στον ΑΝΤ1; - Σ. Χρηστίδου: «Η πρωινή ζώνη ανήκει στη Φαίη και είναι πολύ άκομψο...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δημοσίευμα κάνει λόγο για επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στον ΑΝΤ1, με τον οποίο έχει υπάρξει μάλιστα και συμφωνία, όπως σημειώνεται.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Secret των Παραπολιτικών, η παρουσιάστρια και ο ΑΝΤ1 φέρεται να υπέγραψαν διετές συμβόλαιο την περασμένη εβδομάδα. 

Πάντως τη συμφωνία δεν επιβεβαιώνει επίσημα καμία πλευρά, κάτι που είναι αναμενόμενο, καθώς, αν ισχύει, η ανακοίνωση θα γίνει στον κατάλληλο χρόνο.

Το σχετικό ρεπορτάζ μετέδωσε το πρωί του Σαββάτου και η Ναταλία Ανδρικοπούλου στο «Έλα, Χαμογέλα», η οποία είπε ότι επικοινώνησε με πηγές της στον ΑΝΤ1, που τόνισαν ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία, γραπτή ή προφορική.

Στη συνέχεια η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε, μεταξύ άλλων: «Οπότε δεν υπάρχει κάτι που να δείχνει ότι υπάρχει ήδη συμφωνία. Όταν μιλάς για την Ελένη και τον ΑΝΤ1, το μυαλό σου πάει στην πρωινή ζώνη. Αυτή τη στιγμή η πρωινή ζώνη ανήκει ξεκάθαρα στη Φαίη Σκορδά και είναι πολύ άκομψο και άβολο όλο αυτό. Δηλαδή αναγκαστικά σκέφτεσαι και τη Φαίη όταν γίνεται λόγος για επιστροφή της Ελένης. Εκτός αν η Ελένη κάνει κάτι το μεσημέρι ή στη βραδινή ζώνη...»

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο «Έλα, Χαμογέλα»