Breaking News

Η Φαμίλια: Επεισόδια 11 - 12

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τετάρτη 4/11/20 - Επεισόδιο 11 - «Επέτειος γάμου»: Η επέτειος γάμου της Μαίρης και του Γιάννη πλησιάζει και εκτός από το ό,τι ο Γιάννης δεν θυμάται την ημερομηνία, εκείνη την ημέρα κανόνισε να ασχοληθεί με το νέο του χόμπι, το κυνήγι θησαυρών! Και ενώ κι οι πεθερές δεν βρίσκουν λόγο το ζευγάρι να γιορτάσει το γάμο του, η Μαίρη και ο Γιάννης ψάχνουν τρυφερά χαϊδευτικά για το πώς θα απευθύνεται ο ένας στον άλλον μπροστά σε φίλους.

Τι γίνεται, όμως, όταν ο Γιάννης δεν ξέρει τι δώρο επετείου να πάρει στη Μαίρη; Και τι γίνεται όταν τα δώρα της Μαίρης δημιουργούν στον Γιάννη ψυχολογικά προβλήματα; Τέλος, είναι γεγονός: η Λίτσα ζηλεύει τον Στάθη σε υπερθετικό βαθμό και ο Γιάννης δεν ξέρει να διαλέγει λαχανικά!

Δείτε το επεισόδιο στο βίντεο ή στον AΝΤ1 (Επεισόδιο 11)


Πέμπτη 5/11/20 - Επεισόδιο 12 - «Το καλό παράδειγμα»: Η Μαίρη μαλώνει τον Γιωργάκη που μιμείται τους φίλους του, ενώ και η ίδια μιμείται τις δικές της φίλες. Η Μαίρη και ο Γιάννης οφείλουν να είναι το «καλό παράδειγμα» για τα παιδιά τους και κάνουν ό,τι μπορούν γι' αυτό.

Η Έλλη θέλει να την αφήσουν να πάει στη Χαλκίδα με την παρέα της για Σαββατοκύριακο και θα κάνει τα πάντα για να το καταφέρει! Η Τζο κακομαθαίνει την αγαπημένη της εγγονή, Έλλη και η Δέσποινα κακομαθαίνει την αγαπημένη της εγγονή, Άννα. Τον Γιωργάκη τον κακομαθαίνουν όλοι...

Δείτε το επεισόδιο στο βίντεο ή στον AΝΤ1 (Επεισόδιο 12)


Για την αρχική σελίδα "Η Φαμίλια" πατήστε ΕΔΩ