Breaking News

Η Πηγή Δεβετζή μιλά για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό: «Έφαγα bullying μέσα στο γήπεδο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό μίλησε η Πηγή Δεβετζή, η οποία έκανε λόγο για bullyίng. Η Ολυμπιονίκης είπε στην κάμερα του Happy Day:

«Είμαι πολύ καλά, δόξα σοι ο Θεός. Ευτυχώς το πέρασα στο σπίτι μου και ήμουν πολύ τυχερή μέσα στην ατυχία μου. Δεν ξέρω πώς κόλλησα. Έχω "σπάσει" το κεφάλι μου να βρω πώς κόλλησα γιατί οι άνθρωποι, που ήταν γύρω μου, βρέθηκαν όλοι αρνητικοί.

Εκτός από τα όμορφα μηνύματα και την αγάπη του κόσμου που πήρα, δέχτηκα και κάποια αρνητικά μηνύματα. Έλεγαν ότι μπορεί να είναι διαφημιστικό κόλπο για το J2US, επειδή είμαι κολλητή με τον Νίκο Κοκλώνη. Δεν ισχύει τίποτα απ' αυτά.

Το χειρότερο είναι ότι έφαγα bullying στο ίδιο μου το "σπίτι", μέσα στο γήπεδο. Ήρθα εδώ στον Άγιο Κοσμά να κάνω προπόνηση και δεν ενόχλησα κανένα. Ήταν μεσημέρι, μιλάμε για 17-18 μέρες μετά... Και δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από υπεύθυνο του σταδίου, που τον πήρε κάποιος τηλέφωνο.

Και του είπα "Πες σ' αυτόν που σε πήρε τηλέφωνο, γιατί είναι αγράμματος και αμαθής, ότι αυτός που περνάει τον ιό μετά είναι πιο ασφαλής". Ουσιαστικά έφαγα bullyίng, το θεωρώ bullyίng αυτό το πράγμα».