Breaking News

Η συγκίνηση της Κατερίνας Στικούδη: «Δεν θέλω δώρο γιατί ο Άγιος Βασίλης ήρθε στην Αθήνα...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Κατερίνα Στικούδη έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Love it», που τη συνάντησε στα γυρίσματα του video clip για το τραγούδι της «Τα Χριστούγεννά μου εσύ».

Η όμορφη τραγουδίστρια, ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε με τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της, ενώ δεν έκρυψε τη συγκίνησή της όταν αναφέρθηκε στους γονείς της, οι οποίοι μετακόμισαν μόνιμα από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για να είναι δίπλα της.

«Δεν θέλω δώρο γιατί ο Άγιος Βασίλης ήρθε στην Αθήνα... οι γονείς μου μετακόμισαν μόνιμα στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη, οπότε ουσιαστικά ένα όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Ήταν το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσαν να κάνουν για μένα, να είμαστε στην ίδια πόλη, να μπορώ να τους βλέπω. Μου είχαν λείψει πολύ και χαίρομαι που πήραν τη δύσκολη απόφαση να μετακομίσουν σε μια μεγάλη ηλικία» είπε δακρυσμένη η Κατερίνα Στικούδη.

Μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε για τον Βαγγέλη Σερίφη, με τον οποίο παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2018: «Είναι ο έpωτας μου και θα είναι για πάντα. Είναι ένας έpωτας που δεν φεύγει. Μη με ρωτάς πώς και τι... Δεν υπάρχει κάποια συνταγή γι' αυτό. Νιώθω ότι με αγαπάει πολύ και μου το αποδεικνύει κάθε μέρα με πράξεις».

Δείτε το βίντεο.