Breaking News

Πηγή Δεβετζή: «Δεν ξέρω αν θα επιστρέψω στο J2US - Να με πάρει τηλέφωνο η παραγωγή για να με ενημερώσει» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Πηγή Δεβετζή ήταν η πρώτη που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό στο J2US, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί πριν την πρεμιέρα από τον Τρύφωνα Σαμαρά. 

Πριν λίγες ημέρες είχε δηλώσει ότι θα επανέλθει στο σόου του Open, το οποίο θα επιστρέψει στην τηλεόραση το βράδυ του Σαββάτου 14 Νοεμβρίου.

«Δεν ξέρω αν θα επιστρέψω στο J2US, δεν έχω κάποια επίσημη ενημέρωση από την παραγωγή. Η τελευταία επικοινωνία ήταν την προηγούμενη εβδομάδα με τον Νίκο Κοκλώνη. Με πήρε τηλέφωνο να μου πει να ετοιμαστώ για να πω ένα τραγούδι. Μου είπε ότι επιστρέφω. Αλλά από ό,τι έμαθα η Έφη Σαρρή θα τραγουδήσει με τον Τρύφωνα Σαμαρά. Λίγο μπέρδεμα ε; Επειδή δεν ήξεραν αν θα επιστρέψω, μάλλον θα εμφανιστεί και αυτή την εβδομάδα ο Τρύφωνας, καθώς είχαν έτοιμο το τραγούδι. Δεν ξέρω τίποτα...» είπε η Ολυμπιονίκης στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου».

Και πρόσθεσε: «Παίρνω τηλέφωνα και δεν το σηκώνουν, με παίρνει ο Νίκος και λέμε για το τραγούδι... είμαι λίγο μπερδεμένη. Κανονικά θα έπρεπε να είμαι εγώ, ο Τρύφωνας είχε έρθει για εξυπηρέτηση και τον ευχαριστώ πολύ. Πρέπει η παραγωγή να με πάρει τηλέφωνο για να με ενημερώσει επίσημα. Εγώ θέλω με χαρά να πάω στο παιχνίδι και όπου φτάσω...».