Breaking News

Κορονοϊός - Συγκλονίζει η Κρίστη Καθάργια: «Μας έπιασε πάρα πολύ βαριά...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Όπως είναι γνωστό από χθες, ο Γιώργος Μαυρίδης και η σύντροφός του Κρίστη Καθάργια έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό. Ο παρουσιαστής και tattoo artist, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, μίλησε χθες με μηνύματα με συνεργάτη της εκπομπής «Ευτυχείτε»...

Το βράδυ της Τρίτης η σύντροφός του, Κρίστη Καθάργια, μίλησε για την κατάστασή τους στην εκπομπή Live News και το σχετικό ηχητικό απόσπασμα προβλήθηκε την Τετάρτη στο  «Ευτυχείτε».

«Μας έπιασε πάρα πολύ βαριά, πολύ χάλια. Ο Γιώργος δεν μπορεί, πάει να βγάλει μια κουβέντα και βήχει πάρα πολύ από τα πνευμόνια του. Είμαστε πάρα πολύ δύσκολα και οι δύο. Έχουμε όλα τα συμπτώματα και οι δύο. Ο Γιώργος είχε και τη δύσπνοια. Και στο λαιμό πονάς και δεν μυρίζεις και δεν έχεις γεύση» είπε η Κρίστη Καθάργια.

Και πρόσθεσε: «Ο Γιώργος είναι ήδη μια βδομάδα έτσι. Ξεκίνησε την προηγούμενη Δευτέρα, εγώ ξεκίνησα την Πέμπτη. Χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο, εγώ ακόμη κάθομαι στο σπίτι. Θα δούμε πώς θα εξελιχθώ και αν θα χρειαστεί να ακολουθήσω κι εγώ ή αν θα παραμείνω εδώ. Δεν μπορώ να σηκωθώ. Νιώθω ότι θέλω μόνιμα να κοιμάμαι από την αδυναμία. Δεν μπορώ να πάω ούτε μέχρι το μπάνιο. Κι εμείς πιστεύαμε ότι είναι δύσκολο, αλλά δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε πόσο δύσκολο είναι στην πράξη. Οι ασυμπτωματικοί είναι πολύ τυχεροί. Αυτούς που τους ρίχνει, δεν μπορώ να σας περιγράψω... δηλαδή μακάρι να πατούσαμε ένα κουμπί και να μην ξανά αρρώσταινε άλλος άνθρωπος από αυτό το πράγμα».