Breaking News

Μαρία Κωνσταντάκη: «Αν ήμουν στη φάση να γίνω μητέρα θα προτιμούσα να υιοθετήσω ένα παιδί» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» το βράδυ της Πέμπτης τη Μαρία Κωνσταντάκη, σε μια απολαυστική συνέντευξη. 

Η γνωστή ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός περιέγραψε πώς περνάει την δεύτερη καραντίνα παρέα με το σκυλάκι της, την Γκόλφω, ενώ αναφέρθηκε με χιουμοριστική διάθεση στην προσωπική της ζωή και παραδέχτηκε τους λανθασμένους χειρισμούς που έχει κάνει στο παρελθόν.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για τη διαδικτυακή σειρά «Οι Εγκλωβισμένες», ενώ απάντησε, όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδί:

«Θα προτιμούσα να υιοθετήσω ένα παιδί αν ήμουν στη φάση να γίνω μητέρα. Μπορεί να έκανα και το δικό μου παιδί, αλλά θα ήμουν εντάξει με το να υιοθετήσω. Δεν ξέρω καν αν μπορώ να κάνω παιδί, καθώς δεν έχω μείνει ποτέ έγκυος.

Αλλά αν είχα αυτή την ανάγκη, από το να πλακώσω τις 25 εξωσωματικές - που το αντιλαμβάνομαι σαν ανάγκη για μία γυναίκα να το κάνει - νομίζω δεν θα έβαζα τον εαυτό μου σ' αυτή τη διαδικασία και θα υιοθετούσα.

Αγαπάω πολύ τα παιδιά, τρελαίνομαι και τρελαίνονται και τα παιδιά μαζί μου, αλλά θα με γονάτιζε το άγχος. Η Γκόλφω, το σκυλί μου, μού απέδειξε πόσο σωστό ήταν το ένστικτό μου που δεν ήθελα παιδί. Το πρώτο βράδυ που ήρθε στο σπίτι δεν έκανα μπάνιο για να μην την αφήσω μόνη της...».

Δείτε τη συνέντευξη.