Breaking News

My Style Rocks - Επεισόδιο 54 (Gala): Αποχώρησε η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου - Η συγκίνηση της νικήτριας της εβδομάδας (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πρωτότυπα concepts, σeξι outfits και ένα stage διάχυτο από εpωτισμό στο Gala του My Style Rocks, που προβλήθηκε στον ΣΚΑΪ την Κυριακή 1η Νοεμβρίου.

Η Κατερίνα Στικούδη υποδέχθηκε τις 10 κοπέλες, που εντυπωσίασαν με τις λαμπερές και ιδιαίτερες εμφανίσεις τους σε ένα Fashion Lingerie show. 

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Έλενα Χριστοπούλου και ο Λάκης Γαβαλάς κλήθηκαν για μία ακόμη Κυριακή να υποδείξουν την πιο ξεχωριστή εμφάνιση.

Νικήτρια της εβδομάδας αναδείχθηκε η Έρη Λώλη, η οποία κέρδισε τα 2.500 ευρώ. Τη στιγμή που πήγε να πάρει την επιταγή, η Έρη ξέσπασε σε κλάματα. «Έχω πιεστεί πάρα πολύ τις τελευταίες ημέρες» είπε συγκινημένη στην Κατερίνα Στικούδη.

Υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν η Χριστίνα Κεφαλά, η Αφροδίτη Μπάρμπα και η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου.

Η Αφροδίτη σώθηκε από τις υπόλοιπες παίκτριες και στη συνέχεια η κριτική επιτροπή κλήθηκε να επιλέξει ποια από τις άλλες δύο - Χριστίνα ή Ελισάβετ - θα συνεχίσει στο  σόου μόδας.

Τελικά οι κριτές επέλεξαν την παραμονή της Χριστίνας, με την Ελισάβετ Αϊνατζόγλου, που συμμετείχε στο Survivor 1, να αποχωρεί από το My Style Rocks, δύο εβδομάδες μετά την πρώτη της εμφάνιση.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα. Ολόκληρο το επεισόδιο 54 (Gala) στο 3ο βίντεο.