Breaking News

My Style Rocks - Επεισόδιο 55: Πρώτη εμφάνιση και νίκη για τον Μηνά Αηδόνη - Στα άκρα οι σχέσεις Τζένης-Αρετής (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Δευτέρας 2 Νοεμβρίου μπήκε στο My Style Rocks ο 27χρονος Μηνάς Αηδόνης, που είναι ο πρώτος διαγωνιζόμενος άνδρας του σόου μόδας του ΣΚΑΪ... Μάλιστα πήρε και τη νίκη στην πρώτη του εμφάνιση.

Συγκεκριμένα, στις πρώτες θέσεις από τη βαθμολογία των κριτών βρέθηκαν κατά σειρά ο Μηνάς Αηδόνης και η Άρτεμις Καραβουσιάνη με τη Τζένη Γεωργιάδου, που ισοψήφησαν. Ακολούθησε η ψηφοφορία από τις υπόλοιπες παίκτριες, οι οποίες έδωσαν τη νίκη στον Μηνά Αηδόνη.

Στο μεταξύ, σε οριακό σημείο φαίνεται να είναι οι σχέσεις ανάμεσα στην Αρετή Λις και τη Τζένη Γεωργιάδου, με τις δύο παίκτριες να έρχονται σε έντονη αντιπαράθεση.

Η Τζένη κατηγόρησε ευθέως την Αρετή ότι έχει βοήθεια από στυλίστα, με τη δεύτερη να επιμένει ότι δεν ισχύει. Μάλιστα, υποστήριξε ότι η Τζένη τη «φοβέρισε», με αποτέλεσμα να μην έχει τη δύναμη να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Επίσης, χαρακτήρισε τη Τζένη διπρόσωπη, τονίζοντας ότι έχει κάνει κλίκα με άλλες παίκτριες στο σόου μόδας.

«Δεν σε φόβισα, δεν σε απείλησα, απλά ήρθα και σου έκανα μια ερώτηση με μεγάλη λύπη στα μάτια μου... Σου έχω δώσει δύο ευκαιρίες και σου λέω θέλω να σου μιλήσω. Κι εσύ δεν μου δίνεις αυτή την ευκαιρία γιατί φοβάσαι να ακούσεις κάποια πράγματα... Δύο ευκαιρίες σου έδωσα... Έχω μάρτυρα, σου έκανα μία ερώτηση, δεν σε απείλησα... Ακόμα και τώρα δεν μπορείς να δεχτείς την αλήθεια...» απάντησε η Τζένη.

Στη συνέχεια η Αρετή της είπε: «Τελικά ποια προσωπικότητα είσαι; Σε θεωρώ πολύ διπρόσωπη. Είσαι αυτή που με κατηγορεί για βοήθεια ή αυτή που έρχεται πίσω και μου λέει ότι έχεις στυλ και είσαι στυλάρα;... Για ποια αλήθεια μιλάς; Είναι σαν να αναιρείς όλη την προσπάθειά μου, πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ και δε θέλω καμία σχέση μαζί σου».

«Αν κατηγορούσε κάποιος εμένα θα προσπαθούσα να το λύσω εκείνη τη στιγμή, δε θα περίμενα» επισήμανε η Τζένη.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα με την αντιπαράθεσή τους. Ολόκληρο το επεισόδιο 55 στο 3ο βίντεο.