Breaking News

My Style Rocks - Επεισόδιο 58: Συγκλονίζει η εξομολόγηση της νύφης του Τσαλίκη - «Όταν ήμουν 10 ετών κάηκε το πρόσωπό μου» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ρούλα Δημητριάδου - Τσαλίκη, η οποία είναι η νύφη του Γιώργου Τσαλίκη, είχε μπει στο My Style Rocks στις αρχές της περασμένης εβδομάδας (τη Δευτέρα 26/10). 

Η Ρούλα είναι make up artist και make up trainer και συνεργάζεται με πολλές και γνωστές σχολές όπου κάνει μαθήματα σε παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με τον χώρο αυτό, σύμφωνα με το βιογραφικό της.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 5 Νοεμβρίου συγκλόνισε με την εξομολόγησή της. Συγκεκριμένα, η Ρούλα είπε: 

«Νιώθω καλά γιατί θα δω και τον Γιώργο Τσαλίκη σε λίγο... Θα πάω στα εγκαίνια μιας κλινικής, που έχει δημιουργηθεί πρόσφατα από μια ομάδα γιατρών, στην οποία είναι μέσα και η Δώρα Τσαλίκη (σύζυγός του τραγουδιστή). Είμαι συγκινημένη γιατί ένα μέλος της οικογένειάς μας κάνει κάτι σημαντικό, ανοίγει μια κλινική μαζί με αυτούς τους γιατρούς.

Ένα από τα όνειρα που δεν έχω πραγματοποιήσει είναι να γίνω γιατρός. Ο λόγος που το λέω είναι γιατί όταν ήμουν 10 χρονών - το λέω και ταράσσομαι τώρα - κάηκα ολοσχερώς, κάηκε όλο μου το πρόσωπο. Ήμουν στο νοσοκομείο, δεν έβλεπα, κολλημένα τα μάτια μου και το στόμα μου...  Οπότε καταλαβαίνετε ότι η παιδική μου ηλικία ήταν πάρα πολύ σκληρή, για πάρα πολλά χρόνια...

Πήγα να ανάψω φωτιά στο τζάκι, νόμιζα τα κάρβουνα ήταν σβησμένα και έκανε αναρρόφηση το μπουκάλι και ανατινάχθηκε πάνω μου.

Επειδή έχω ζήσει πολύ δύσκολα χρόνια με την εμφάνισή μου και με το πρόσωπό μου και με πολλές ανασφάλειες, γι' αυτό έγινα  make up artist. Δεν με  φαντάστηκα ποτέ να κάνω άλλο  επάγγελμα. Το make up για μένα ήταν η ψυχοθεραπεία μου και το φάρμακό μου. Και είμαι πολύ περήφανη για τη Δώρα Τσαλίκη σήμερα».

Στο διαγωνιστικό μέρος, στις δύο πρώτες θέσεις βρέθηκαν κατά σειρά η Τζένη Γεωργιάδου και ο Μηνάς Αηδόνης. Κατόπιν ψήφισαν οι υπόλοιπες παίκτριες, που ανέδειξαν νικήτρια τη Τζένη Γεωργιάδου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με τη Ρούλα. Ολόκληρο το επεισόδιο 58 στο 2ο βίντεο.