Breaking News

My Style Rocks - Επεισόδιο 59: Ένταση και αλληλοκατηγορίες - Αποχώρησε από το πλατό η Αρετή... «Φίδια!» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Παρασκευής 6 Νοεμβρίου του My Style Rocks η Χριστίνα Κεφαλά θεώρησε ότι υπάρχει μία κλίκα εναντίον της Αρετής Λις και θέλησε να την υπερασπιστεί με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα πρωτοφανές σκηνικό στο πλατό.

Η Χριστίνα υποστήριξε ότι η Μικαέλα Φωτιάδη της έστειλε μήνυμα στο κινητό, στο οποίο τη ρωτούσε «Τι έχεις πάθει και βάζεις υψηλές βαθμολογίες στην Αρετή, η οποία έχει στυλίστα;».

Στη συνέχεια η Αρετή είπε: «Μία κοπέλα που αποχώρησε, δεν θα πω όνομα, μου είπε "Πρόσεχε γιατί σε περιμένουν στη γωνία η Τζένη Γεωργιάδου, η Μικαέλα Φωτιάδη, η Κάτια Φουρτούνη και... λίγο η Έρη Λώλη"».

Οι αλληλοκατηγορίες συνεχίστηκαν και - όπως θα δείτε στο 2ο βίντεο - όταν η Χριστίνα στάθηκε μπροστά στις κριτές παραδέχθηκε ότι η Κάτια της είχε δώσει μία στυλιστική συμβουλή πριν λίγο καιρό και τελικά αναδείχθηκε νικήτρια. 

Από την πλευρά της η Κάτια τόνισε ότι θεώρησε πως η Αρετή το "κάρφωσε" στην παραγωγή γιατί ήταν η μόνη που το είπε και ακολούθησε η έκρηξη της Αρετής.

«Επειδή είσαι εσύ τέτοια; Έλα ρε τώρα... Πραγματικά.... Φίδια!» είπε εκνευρισμένη η Αρετή και αποχώρησε από το πλατό, ωστόσο λίγο μετά ηρέμησε και επανήλθε.

Στο διαγωνιστικό μέρος, στις δύο πρώτες θέσεις βρέθηκαν κατά σειρά η Άρτεμις Καραβουσιάνη και η Έρη Λώλη. Κατόπιν ψήφισαν οι υπόλοιπες παίκτριες, που ανέδειξαν νικήτρια την Έρη Λώλη.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα. Ολόκληρο το επεισόδιο 59 στο 3ο βίντεο.