Breaking News

My Style Rocks - Επεισόδιο 68: «Για να φτάσεις στον τελικό πρέπει να σταματήσεις να κάνεις βλακείες... » (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για ακόμη μία φορά στο επεισόδιο της Τρίτης 17 Νοεμβρίου οι 8 διαγωνιζόμενες και οι 2 άνδρες παίκτες του My Style Rocks ρίχτηκαν στη "μάχη" για τη διεκδίκηση της νίκης που χαρίζει τον έξτρα βαθμό για το επόμενο Gala.

Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνιστικού μέρους, στις δύο πρώτες θέσεις βρέθηκαν κατά σειρά ο Μηνάς Αηδόνης και η Μικαέλα Φωτιάδη. Μετά την καθιερωμένη ψηφοφορία από τους υπόλοιπους παίκτες, που ακολούθησε, ο Μηνάς και η Μικαέλα ισοβάθμησαν, οπότε αναδείχθηκαν και οι δύο νικητές της ημέρας.

Νωρίτερα η Έρη Λώλη είχε έρθει αντιμέτωπη με τα αρνητικά σχόλια του Στέλιου Κουδουνάρη, ο οποίος της είπε, μεταξύ άλλων, για τη στυλιστική της επιλογή:

«Ελπίζω να φτάσεις στον τελικό του My Style Rocks, αλλά για να φτάσεις, πρέπει να σταματήσεις να κάνεις βλακείες... Σαν αυτές... Ε, τι είναι αυτά τα ρούχα τώρα; Είσαι εσύ γυναίκα για να φοράς τέτοιο φόρεμα;... Η εικόνα δεν είναι πολύ ωραία... Κάπως απογοητευτική εικόνα για τόσο καιρό που είσαι εδώ και επειδή τα πράγματα αρχίζουν και δυσκολεύουν, δεν θα ήθελα να σε χάσουμε από τον τελικό».

Δείτε το απόσπασμα με την Έρη. Ολόκληρο το επεισόδιο 68 στο 2ο βίντεο.