Breaking News

My Style Rocks - Επεισόδιο 76: «Λύγισε» η Κωνσταντίνα - Κουδουνάρης σε Αρετή: «Θέλω να ξαναγίνεις ευγενική» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του My Style Rocks της Πέμπτης 26 Νοεμβρίου ο Στέλιος Κουδουνάρης επέκρινε την Αρετή Λις για τη συμπεριφορά της το τελευταίο διάστημα.


«Θέλω να ξαναγίνεις ευγενική, να φύγει αυτό το παιδάκι από μέσα σου, που νομίζει ότι έχει δίκιο σε όλα και αυτό το παιδάκι, που έχει μία αγένεια γλυκιά, θα την έλεγα. Όλοι μέσα μας έχουμε πολλά παιδάκια. Τώρα εσένα σου βγήκαν τα κακά παιδάκια... Διότι έχεις χαλάσει και στο λέω όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται» της είπε ο κριτής, με την Αρετή να δείχνει να συμφωνεί με τα λεγόμενά του.

Ξεχωριστή στιγμή ήταν και όταν στάθηκε μπροστά τους κριτές η 18χρονη Κωνσταντίνα - Πάτρα Τσεκάι.

Οι κριτές προσπάθησαν να την αποφορτίσουν, ωστόσο η Κωνσταντίνα δεν έκρυψε τη συγκίνησή της όταν εξομολογήθηκε: 

«Γενικά είμαι λίγο πιεσμένη το τελευταίο διάστημα. Είναι προσωπικά θέματα... Θα μου περάσει... Δεν είναι θέμα υγείας. Θα τη βρω την άκρη... Όχι, δεν έχει σχέση με το παιχνίδι. Είναι εκτός παιχνιδιού».

Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνιστικού μέρους, στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας βρέθηκαν κατά σειρά ο Μηνάς Αηδόνης και η Άρτεμις Καραβουσιάνη. Μετά την ψηφοφορία από τους υπόλοιπους παίκτες, ο Μηνάς και η Άρτεμις ισοβάθμησαν, οπότε αναδείχθηκαν και οι δύο νικητές της ημέρας.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα. Ολόκληρο το επεισόδιο 76 στο 3ο βίντεο.