Breaking News

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα πέρασε στην αιωνιότητα (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία το βράδυ της Πέμπτης (ξημερώματα Παρασκευής ώρα Ελλάδας). 
Ο θεός του ποδοσφαίρου ετάφη δίπλα στους γονείς του, στο νεκροταφείο Jardin της Bella Vista.

Όπως μετέδωσε το Euronews, επεισόδια ξέσπασαν έξω από το προεδρικό μέγαρο στο Μπουένος Άιρες, εκεί όπου είχε τεθεί η σορός του Μαραντόνα για λαϊκό προσκύνημα... Εκατοντάδες άτομα πήδηξαν τους φράκτες για να προσεγγίσουν πιο γρήγορα το κυβερνητικό μέγαρο προκειμένου να αποχαιρετίσουν το ίνδαλμά τους. Η αστυνομία χρησιμοποίησε δακρυγόνα και πλαστικές σφαίρες για να τους απωθήσει, ενώ, για λόγους ασφαλείας, η κυβέρνηση αποφάσισε να διακόψει δύο ώρες νωρίτερα το λαϊκό προσκύνημα.

Η πομπή με τη σορό του ξεκίνησε υπό τη συνοδεία πάρα πολλών περιπολικών και μοτοσικλετών της αστυνομίας. Χιλιάδες κόσμου στοιβάζονταν δεξιά κι αριστερά από το δρόμο για να αποχαιρετήσει το «χρυσό» παιδί της Αργεντινής.

Λίγες ώρες αργότερα ετάφη στο νεκροταφείο Jardin της Bella Vista, δίπλα στις σορούς της μητέρας του και του πατέρα του. Ήταν μία ιδιωτική τελετή, παρουσία της οικογένειας και ελάχιστων κοντινών του ανθρώπων. Ο Ντιέγκο πέρασε στην αιωνιότητα...

Δείτε το ρεπορτάζ του Euronews και τα βίντεο που ακολουθούν.