Breaking News

Ο Γ. Καλλιάνος έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του - Η σύντροφός του, το μονόπετρο και οι πρώτες δηλώσεις (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το επόμενο βήμα στη σχέση του έκανε ο Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη του δερματολόγο, Χάρις Δαμιανού. Ο μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έκανε τις πρώτες δηλώσεις στην εκπομπή «Ευτυχείτε» (δείτε πιο κάτω, μετά τις φωτογραφίες).

Ο Γιάννης Καλλιάνος δημοσίευσε πρόσφατα δύο φωτογραφίες στο Instagram. Στη μία ποζάρει με την αγαπημένη του και στην άλλη δείχνει το δαχτυλίδι που της χάρισε.

«Σ' αγαπώ γι' αυτό που είσαι, για όσα μου έχεις δώσει, για όσα με έκανες απλόχερα να σου δώσω, για όσα πρόκειται να ζήσουμε... Για πάντα...» έγραψε στη λεζάντα.



«Ήταν μία κίνηση, που ήθελα πολύ να την κάνω και πέρα από μένα ήθελα να την κάνω ευτυχισμένη» είπε στην εκπομπή «Ευτυχείτε», ενώ αναφέρθηκε και στην πρόταση γάμου, αποκαλύπτοντας ότι είχε κρύψει το μονόπετρο στη βιβλιοθήκη.

«Ήταν μία συγκινητική στιγμή, είμαι ρομαντικός... Σχεδιάζουμε να παντρευτούμε τον επόμενο χρόνο, στα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου. Ανάλογα με το πώς θα είναι τότε η κατάσταση σχετικά με τον κορονοϊό στην Ελλάδα, θα γίνει ανοιχτός ή κλειστός γάμος» πρόσθεσε ο Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος μίλησε και για τη γνωριμία τους.

Δείτε το βίντεο.