Breaking News

Ο Σταμάτης Κραουνάκης έρχεται απόψε στο «Σπίτι με το Mega» (trailer)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πιστό στο μουσικό ραντεβού του με τους τηλεθεατές το MEGA. Και απόψε, Σάββατο 7 Νοεμβρίου, διοργανώνει μία μοναδική μουσική παράσταση στον υπέροχο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Ο Σταμάτης Κραουνάκης έρχεται στις 21:00 το βράδυ στο «Σπίτι με το Mega».

Ο σπουδαίος συνθέτης, που έχει γράψει μερικά από τα πιο σημαντικά τραγούδια της ελληνικής μουσικής, έρχεται να μας συγκινήσει, να μας διασκεδάσει και να μας θυμίσει όλα όσα έχουμε νιώσει με τις διαχρονικές επιτυχίες του...

Ο Σταμάτης Κραουνάκης έχει ετοιμάσει μια ειδική μουσική βραδιά για τους τηλεθεατές του MEGA και με σύνθημα «Γιορτή στα σπίτια» θα ξεσηκώσει το κοινό.

Μαζί με τον σπουδαίο δημιουργό θα βρεθούν ξεχωριστοί καλεσμένοι... Η Ελένη Βιτάλη, ο Χρήστος Γεροντίδης, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Σάκης Καραθανάσης, η Κέλλυ Κελεκίδου, ο Κώστας Μπουγιώτης, ο Γιώργος Στιβανάκης και ο Μανώλης Μητσιάς.


Το βράδυ του Σαββάτου 7 Νοεμβρίου, στις 21:00, έρχεται μία αξέχαστη γιορτή στα σπίτια όλων των τηλεθεατών, με τραγούδια που έχουν αφήσει ιστορία, αποκλειστικά στο Mega.