Breaking News

Οι καλεσμένοι το Σάββατο και την Κυριακή στο DOT (trailer)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
DOT: Κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 12:50 το μεσημέρι, το πιο χαλαρό τηλεοπτικό μαγκαζίνο είναι στον ΣΚΑΪ. Με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου, τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και την ομάδα της εκπομπής ακούμε τις ιστορίες των καλεσμένων τους, μαθαίνουμε μυστικά μόδας και ομορφιάς, μαγειρεύουμε νόστιμες συνταγές, μπαίνουμε στον κόσμο του internet και των social media και διασκεδάζουμε με εναλλακτικούς τρόπους.

Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου, η παρουσιάστρια του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, Εύα Αντωνοπούλου, κάθεται στον καναπέ του Dot. και μιλά για τον σύζυγό της και Πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα, τα νέα δεδομένα στη ζωή τους και το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασαν εν μέσω πανδημίας. 

Επίσης, μιλά για το γεγονός ότι ξυπνάει καθημερινά στις 7 το πρωί, για να ετοιμάσει ταπεράκια και για τους δύο και για τη γυμναστική που κάνει τα δέκα τελευταία χρόνια.

Ακόμη:

• Η Μάγκυ Ταμπακάκη μαγειρεύει fusilli με πέστο a la ελληνικά και ο Γιάννης Αποστολάκης ετοιμάζει ένα διαφορετικό cheesecake με κανέλα.

• Τέσσερα πιτσιρίκια απαντούν σε ερωτήσεις για τη νέα πραγματικότητα που βιώνουν μέσα στο σπίτι.

• Η Ντέμη Γεωργίου από το Master Chef μιλά για το πώς βιώνει τον χωρισμό της από τη σύντροφό της, Άλκηστη και για τον θυμό που νιώθει γι’ αυτό το γεγονός.

• Η ηθοποιός Τζένη Μπότση και η δερματολόγος Γιώτα Ρήγα συζητούν για τη βραδινή ρουτίνα αντιγήρανσης που χρειάζεται να ακολουθούμε οι γυναίκες.

Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, στον καναπέ του dot. κάθεται η Γωγώ Μαστροκώστα, η οποία μιλά για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Τραϊανό Δέλλα, πώς της έκανε πρόταση γάμου ενώ ήταν 6 μηνών έγκυος και τη δύσκολη περίοδο που πέρασε με την υγεία της, δύο μέρες μετά τη γέννα της κόρης της.

Επίσης, μιλά για τις συμβουλές που δίνει στην 12χρονη πλέον Βικτόρια και για το γεγονός ότι δεν ένιωθε αυτοπεποίθηση και δεν απόλαυσε καθόλου την έντονη δημοσιότητα, την εποχή που όλοι την αποκαλούσαν το «the body» της Ελλάδας. Τέλος, αποκαλύπτει μυστικά της διατροφής και της γυμναστικής της.

Ακόμη:

• Στο Dot. έρχονται οι «The Booth», Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Σοφία Κουρτίδου και μιλούν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε οι άνθρωποι στις σχέσεις μας.

• Η Μάγκυ Ταμπακάκη ετοιμάζει την πιο υγιεινή εκδοχή των pancakes με τυρί cottage.

• Και η πρόεδρος της οργάνωση «Δείπνο Αγάπης», Μαριάννα Πέππα μιλά για τις ιστορίες ανθρώπων που προσφέρουν βοήθεια σε όσους την έχουν ανάγκη.


DOT. Κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 12:50, στον ΣΚΑΪ.

Παρουσίαση: Νάνσυ Ζαμπέτογλου, Θανάσης Αναγνωστόπουλος
Σκηνοθεσία: Σοφία Αθανασίου
Αρχισυνταξία: Κλεοπάτρα Πατλάκη
Διεύθυνση Παραγωγής: Νάσος Γαλακτερός 
Creative Director: Ρωξάνη Ρόμπου