Breaking News

Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Υπήρχε ένας μύθος με τους καλλιτέχνες - Ήταν τα χρόνια της αθωότητας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για όλα μίλησε ο Παύλος Ευαγγελόπουλος, ο οποίος κάθισε την Κυριακή στον καναπέ του Dot και σχολίασε τον τίτλο του «ζεν πρεμιέ» που είχε για χρόνια, αποκαλύπτοντας πως δεν έχει κρατήσει φιλίες από το χώρο του θεάματος.

«Δεν με φοβίζει ο γάμος, απλά δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό. Δεν με φαντάστηκα ποτέ παντρεμένο. Δεν βρίσκω το λόγο να παντρευτεί κάποιος, ακόμα κι αν θέλει να κάνει παιδί. Πιστεύω ότι οι σχέσεις κάνουν τον κύκλο τους και κάποια στιγμή τελειώνουν» τόνισε ο γνωστός ηθοποιός.

Μεταξύ άλλων, ο Παύλος Ευαγγελόπουλος αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές επιτυχίες του, από τα «Λιονταράκια του κυρ Ηλία» (ΕΡΤ1) και το «Ρετιρέ» (Mega) έως και τη σειρά «Έλα στη θέση μου», που προβάλλεται στον Alpha.

Ακόμη, περιέγραψε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο το πώς ήταν να είναι κάποιος διάσημος τη δεκαετία του '80, επισημαίνοντας ότι δεν υπήρξε ποτέ ανταγωνισμός ανάμεσα σ' αυτόν, τον Σταμάτη Γαρδέλη και τον Πάνο Μιχαλόπουλο.

«Όταν κάναμε πρεμιέρες στη δεκαετία του '80 στον κινηματογράφο, έκλεινε η Κηφισίας από τον κόσμο. Υπήρχε ένας μύθος τότε με τους καλλιτέχνες, τους ηθοποιούς και τους τραγουδιστές. Τώρα δεν υπάρχει λόγω μεγαλύτερης έκθεσης των καλλιτεχνών στην τηλεόραση και στα Μέσα γενικότερα... Η δεκαετία του '80 ήταν τα χρόνια της αθωότητας. Υπήρχε αισιοδοξία και χαρά για τη ζωή. Ήταν μια ωραία εποχή, δεν υπήρχαν προβλήματα. Το μεγαλύτερο άγχος ήταν πού θα πάμε το Σάββατο το βράδυ» είπε ο  Παύλος Ευαγγελόπουλος.

Επίσης, εγκωμίασε το υψηλό επίπεδο των Ελλήνων ηθοποιών και το γεγονός πως καταφέρνουν να παράγουν αξιόλογο έργο στα σίριαλ κάτω από μεγάλη πίεση χρόνου.

Δείτε το βίντεο.