Breaking News

Ρένια Λουιζίδου: Σε ποια σειρά έπαιξε μαζί με τον σύζυγό της λίγες ώρες μετά το γάμο τους; (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Τετάρτης η Ρένια Λουιζίδου μίλησε στο «The 2Night Show» για τη ζωή της, τον σύζυγό της και το γιο της, όπως και για το «Καφέ της Χαράς».

Επίσης, μοιράστηκε τις αναμνήσεις της από τις σειρές που την έκαναν γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό. Η αγαπημένη ηθοποιός θυμήθηκε τους συμπρωταγωνιστές της και περιέγραψε ανέκδοτες στιγμές που έχει ζήσει μαζί τους. 

Σε ποια σειρά έχει παίξει μαζί με τον σύζυγο της; Η Ρένια Λουιζίδου αποκάλυψε:

«Για να πάω ταξίδι του μέλιτος έπρεπε να γυριστεί μία σκηνή στη σειρά "Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή" για να παιχτεί το επεισόδιο. Συγκεκριμένα, στη σκηνή ο Ακάλυπτος (Αντώνης Καφετζόπουλος) ονειρευόταν ότι τον απατώ και κάποιος μου κατεβάζει το φερμουάρ... 

Εγώ, λοιπόν, έπρεπε να κάνω αυτή τη σκηνή για να φύγω ταξίδι του μέλιτος. Που σημαίνει ότι το ένα βράδυ παντρεύτηκα και έγινε και το γλέντι μέχρι τα ξημερώματα και στη συνέχεια πήγα στο γύρισμα να κάνω τη σκηνή για να με αφήσουν να πάω ταξίδι του μέλιτος στην Πορτογαλία. 

Με πήγε ο άντρας μου στο γύρισμα και μας φάνηκε πολύ αστείο να συμμετέχει. Το χέρι που κατέβασε το φερμουάρ ήταν του άντρα μου.

Ο Θάνος δεν έχει καμία σχέση με την τηλεόραση. Είμαστε μαζί από το 1995. Δεν υπάρχουν μυστικά... Οι άνθρωποι αλλάζουν και οφείλουν να αλλάζουν. Όλο το παιχνίδι παίζεται στο να αλλάζεις  σε παράλληλες διαδρομές. Όλα όσα άλλαξαν στην πορεία μας έγιναν χέρι - χέρι. Ο γιος μου είναι 20 χρονών πια, τώρα είναι φιλαράκι και κάνουμε παρέα».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.