Breaking News

Στο... «Πάτωμα» ο Πέτρος Λαγούτης - Η εξομολόγησή του για την περιπέτειά του με τον τζόγο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Πέτρος Λαγούτης και ο Πάνος Βλάχος πρωταγωνιστούν στο έργο «Το Πάτωμα» της Ζέτης Φίτσιου, σε σκηνοθεσία του Ανδρέα Φλουράκη, το οποίο θα ανεβεί από τις 17 Δεκεμβρίου 2020 στον ιστότοπο iroes.art.

Όπως είπε ο Πέτρος Λαγούτης στη Νάντια Κοντογεώργη, που τον φιλοξένησε στην εκπομπή «ΦλΕΡΤ», το έργο θα ακούγεται μόνο ραδιοφωνικά. «Θα ακούγονται οι φωνές μας, που ερμηνεύουμε αυτό το έργο» τόνισε ο ηθοποιός.

Υπόθεση: Σ’ ένα δυστοπικό περιβάλλον, δύο άνδρες «συναντιούνται», όμως δεν μπορούν να ιδωθούν. Ο ένας περπατά στην επιφάνεια του πατώματος, ενώ ο άλλος βρίσκεται από κάτω, καθώς το πάτωμα τον έχει καταπιεί. Ο «κάτω» ζητά από τον «πάνω» να τον βοηθήσει για να βγει. Είναι όμως ο άνδρας της επιφάνειας διατεθειμένος να προσφέρει τη βοήθειά του στον παγιδευμένο άνδρα; Θα θελήσει το πάτωμα να ανοίξει για να τον βγάλει από μέσα του; Οι ισορροπίες αλλάζουν συνεχώς και η φυσική υπεροχή του ενός αρχίζει να γίνεται πλεονέκτημα του άλλου. Ποιος βρίσκεται τελικά στο φως και ποιος στο σκοτάδι;

Μεταξύ άλλων, ο Πέτρος Λαγούτης μίλησε για την προσωπική του ζωή, ενώ αναφέρθηκε και στον εθισμό του στο παρελθόν με τον τζόγο. Σε συνέντευξή του τον περασμένο χρόνο είχε δηλώσει: «Έχω κάτσει σε μία καρέκλα παίζοντας τυχερά παιχνίδια για 36 ώρες! Δεν απαντούσα ούτε στα τηλέφωνα, παρά μόνο όταν ήταν τα παιδιά μου».

Για την περίοδο που ξεπέρασε τον εθισμό του, εξομολογήθηκε στη Νάντια Κοντογεώργη: «Το μετά είναι υπέροχο... Είναι σαν να ξαναγεννιέσαι και να θέλεις να προλάβεις να ρουφήξεις τη ζωή. Κατ’ αρχάς πρέπει να επανορθώσεις πράγματα και σχέσεις με ανθρώπους. Αναγκαστικά το κάνεις αυτό γιατί συνειδητοποιείς, βγαίνοντας από τα σκοτάδια σου, ότι έχεις μείνει αρκετά μόνος, χωρίς να το καταλάβεις, συνειδητά ή ασυνείδητα. Οπότε αρχίζεις και προσπαθείς να επανακοινωνικοποιηθείς, να ξαναφτιάξεις τους κύκλους με τους φίλους σου, ξαναδιαλέγοντας πια ανθρώπους κοντά σου και διαλέγοντας με άλλο τρόπο τις δουλειές σου...».

Δείτε το βίντεο.