Breaking News

«The Voice»: Η πιο όμορφη έκπληξη με την ανιψιά του... Μουζουράκη - Οι φωνές που ξεχώρισαν στο δέκατο Blind Audition (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Κυριακής 15 Νοεμβρίου συνεχίστηκαν στον ΣΚΑΪ οι Blind Auditions του «The Voice of Greece», 
με τους τέσσερις coaches - Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Πάνο Μουζουράκη, Έλενα Παπαρίζου και Σάκη Ρουβά - να έρχονται πιο κοντά στην ολοκλήρωση των ομάδων τους.

Για ακόμη μία Κυριακή ο Γιώργος Λιανός βρέθηκε στο πλευρό των διαγωνιζομένων και των συγγενών τους, μεταφέροντας τα δικά τους συναισθήματα και τα όνειρά τους.

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς η εμφάνιση της Φωτεινής Ανδρουλιδάκη από την Κρήτη, η οποία πέρασε στην επόμενη φάση και είναι ανιψιά του Πάνου Μουζουράκη.

Μάλιστα, μετά την ερμηνεία της, ο Μουζουράκης αρχικά δεν την αναγνώρισε. Στη συνέχεια του είπε ότι είναι από το ίδιο χωριό και πως η μητέρα της έχει το επίθετο Μουζουράκη.

Όταν ο καλλιτέχνης και κριτής είδε τη μητέρα της στα backstage, είπε έκπληκτος: «Η Δέσποινα είναι; Βρε Δέσποινά μου πρέπει να έχω να σε δω από τότε που ήμουν 12 χρονών». Κατόπιν πήγε και αγκάλιασε τη Φωτεινή και τη μητέρα της.

Από το 10ο Blind Audition προκρίθηκαν: η Μαρία Νεανίδου, η Κέλλυ Κατσούλη, η Κίρστεν Αράντα, η Γεωργία Μανή, η Φωτεινή Ανδρουλιδάκη, ο Γρηγόρης Ματσούρης, η Κατερίνα Μαντζάριογλου, ο Σταύρος Πηλιχός και η Στέλλα Τσαμπούκου.

Δείτε στο πρώτα δύο βίντεο την εμφάνιση της Φωτεινής και στο 3ο την playlist με τις ερμηνείες όλων των διαγωνιζομένων που πέρασαν στην επόμενη φάση.



Δείτε την playlist με τις ερμηνείες των διαγωνιζομένων που προκρίθηκαν από το 10ο Blind Audition.