Breaking News

Τι λέει ο Κούγιας για τη σύλληψη του Νότη Σφακιανάκη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αίσθηση προκαλεί η είδηση, που έγινε γνωστή το βράδυ της Κυριακής, ότι ο Νότης Σφακιανάκης συνελήφθη, μετά από έλεγχο αστυνομικών.

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν το αυτοκίνητο του γνωστού τραγουδιστή το βράδυ της Κυριακής, στη διασταύρωση Βουλιαγμένης - Ιασωνίδου. Στην κατοχή του βρέθηκαν ένα πιστόλι, ένα taser (συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης) και μικροποσότητα κοκαΐνης.

Το πρωί της Δευτέρας ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, είπε - μεταξύ άλλων -  στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και στον Γιώργο Παπαδάκη:

«Ο Νότης χρόνια ολόκληρα έχει νόμιμη άδεια κατοχής όπλου. Ένα συγκεκριμένο, 9 χιλιοστών διαμετρήματος. Δυστυχώς, λόγω κορονοϊού, δεν ανανέωσε την άδεια και γι' αυτόν το λόγο και κατηγορήθηκε για κατοχή όπλου.

Κατά την έρευνα που έκαναν στο αυτοκίνητό του, βρήκαν μικροποσότητα ναρκωτικών - την οποία αρνήθηκε ότι είναι δική του κι έχει δώσει εξηγήσεις και θα τις δώσουμε και στο δικαστήριο - κι ένα taser. Και λόγω αυτών των δύο όπλων του αποδόθηκε η κατηγορία της οπλοκατοχής.

Την κατηγορία για τα ναρκωτικά θα την αντιμετωπίσουμε, δηλαδή υπό ποιες συνθήκες βρέθηκαν. Ο Νότης Σφακιανάκης δεν είναι χρήστης, το αντίθετο μάλιστα. Νομίζω ότι στην υπόθεση θα έχουμε ένα αίσιο τέλος».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο γνωστός ποινικολόγος.