Breaking News

Το ξέσπασμα του Χ. Ρώμα: «Βγαίνει ο Γ. Πετράκος και κάνει μία ανάλυση... επιστημονικοφανή - Από πού πήρε τα στοιχεία;» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» ο Χάρης Ρώμας μίλησε για τη δύσκολη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, λόγω κορονοϊού, στα θέατρα, ενώ ξέσπασε κατά των συνωμοσιολόγων και σχολίασε τις δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου, τονίζοντας πως η ανάλυση που έκανε είναι επιστημονικοφανής. 

«Βγαίνει ο Γρηγόρης και κάνει μία ανάλυση επιστημονικοφανή. Διότι... πώς; Από πού; Εγώ, που έχω τελειώσει ιατρική, δεν ξέρω να το κάνω αυτό. Από πού πήρε τα στοιχεία ο Γρηγόρης και ο κάθε Γρηγόρης που το κάνει αυτό; Πήρε τα στοιχεία από το διαδίκτυο» είπε ο Χάρης Ρώμας και πρόσθεσε:

«Η κυρία Παπαθωμά καλά έκανε και είπε αυτά που είπε... Σύζυγός της είναι και καλά έκανε και τον στήριξε. Και, επίσης, μπορεί να το πιστεύει. Κι αυτός το πιστεύει. Όπως τα πιστεύουν κι άλλοι άνθρωποι. Τα στοιχεία από πού πάρθηκαν; Είναι λοιμωξιολόγος; Όχι. Πάρθηκαν από το διαδίκτυο..».

Επίσης, ο ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης μίλησε για το «Καφέ της Χαράς», αλλά και για την παρεξήγηση με τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Δείτε το βίντεο.