Breaking News

Τ. Μπότση - Η κρυφή εγκυμοσύνη και η κορούλα της: «Είναι μύθος ότι πρέπει να παντρευτείς όταν κάνεις παιδί» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Τζένη Μπότση και ο σύντροφός της, Αλέξανδρος Μιχαλάς, έγιναν ευτυχισμένοι γονείς το Νοέμβριο του 2019, όταν ήρθε στη ζωή η κόρη τους. Μάλιστα, είχαν κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη.

Η πάντα γοητευτική ηθοποιός κάθισε στον καναπέ του Dot, όπου μίλησε για την κορούλα της και τον σύντροφό της, ενώ εξήγησε γιατί κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της, ακόμα και από τους γονείς της. Μεταξύ άλλων, είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο:

«Η ζωή μου είναι ωραία μετά τον ερχομό της κόρης μου. Είναι διαφορετική, πολύ τρυφερή και γλυκιά. Είναι όπως το περίμενα, η μικρή είναι πολύ καλή και συνεργάσιμη. Βέβαια, το γεγονός ότι είμαι από πάνω της 24 ώρες το 24ωρο, τώρα που είμαι εδώ, ψάχνω να δω που βρίσκεται! 

Είχα συνηθίσει να εργάζομαι και δυσκολεύτηκα που είμαι στο σπίτι όλη τη μέρα, με έναν όγκο δουλειάς τεράστιο... Υπάρχουν στιγμές που παρακαλώ να έχω 5 λεπτά μόνο για μένα.

Λέω στην κόρη μου "Σε ονειρευόμουν πολλά χρόνια. Είσαι το ονειράκι μου!".

Δεν ήθελα να μάθει κανένας για την εγκυμοσύνη μου. Γέννησα Νοέμβριο και ο μπαμπάς μου έμαθε τον Αύγουστο για την εγκυμοσύνη μου. Δεν το έκρυψα μόνο από τα media. Ήθελα να το κρατήσω για μένα για να είμαι ήρεμη και να αποφύγω τις συμβουλές για να προσέχω. Εγώ έκανα τα μποστάνια μου, έσκυβα, κολυμπούσα... Έκανα τα πάντα και δεν ήθελα να με κάνει κάποιος να αισθανθώ ενοχές. Το ήξεραν λίγοι άνθρωποι. Όταν το έμαθαν οι γονείς μου έπαθαν σοκ. Ο μπαμπάς μου έκλαιγε. Η μαμά μου το έμαθε λίγο πριν κάνει ένα σοβαρό χειρουργείο και της το είπα τότε για να της δώσω δύναμη.

Με τον Αλέξανδρο είμαστε 7 χρόνια μαζί και δεν έχουμε παντρευτεί. Είναι η μεγαλύτερη σχέση στη ζωή μου... Είναι μύθος ότι πρέπει να παντρευτείς όταν κάνεις ένα παιδί. Και γραφειοκρατικά δεν υπάρχει πλέον πρόβλημα. Λύνεται το θέμα με μία υπογραφή».

Στη συνέχεια μίλησε για τη σχέση ζωής που έχει με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, ενώ αναφέρθηκε και στη φιλία της με την Έλλη Κοκκίνου.

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το φαγητό. Ανάμεσα σ' έναν ωραίο άντρα και μια τυρόπιτα, θα κοιτάξω  την τυρόπιτα!» τόνισε με χιούμορ προς το τέλος της συνέντευξης η Τζένη Μπότση.