Breaking News

Βανέσα Αδαμοπούλου: «Ήμουν καλομαθημένη από τη μαμά μου - Δεν μου αρέσει να είμαι... γατούλα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε για τη ζωή της και τα επαγγελματικά της η Βανέσα Αδαμοπούλου, η οποία το 2015 απέκτησε το πρώτο της παιδί, τον Ιάσονα, με τον ηθοποιό Ιωάννη Παπαζήση.

«Δεν μου λέει τίποτα ο θεσμός του γάμου, νομίζω ότι το σύμφωνο συμβίωσης καλύπτει τα πάντα. Άλλωστε έχω φορέσει πάρα πολλά νυφικά σε φωτογραφίσεις, οπότε με έχω δει με νυφικό, καλή είμαι..» είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο η γνωστή τραγουδίστρια...

«Δεν υπάρχει πολύ καλή μαμά. Είναι αρκετό να είσαι μία αρκετά καλή μαμά, οπότε πάντα προσπαθείς» είπε στο Πρωινό η Βανέσα Αδαμοπούλου, ενώ εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων:

«Έχω σταματήσει πολλά χρόνια να κάνω ποπ τραγούδια και να τραγουδάω σε νυχτερινά κέντρα. Έκανα ένα παιδικό μιούζικαλ και έγραψα βιβλία. Δεν θα έλεγα ότι είναι στροφή, είναι μια φυσική πορεία. Έκανα ποπ στα 20 και στα 15 είχα κάνει μοϊκάνα τα μαλλιά μου. Δεν σημαίνει ότι μεγάλωσα και έγινα πουριτανή, αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω να κάνω αυτά που έκανα στα 20. Έχω σαν άνθρωπος προχωρήσει νοητικά και έχω ωριμάσει...

Σαν παιδί ήμουν λίγο "στριμμενούλα". Λίγο κακο-καλομαθημένη. Ήμουν πολύ καλομαθημένη από τη μαμά μου και ήμουν πολύ νευρική. Έχω κατεβάσει πολύ τους τόνους μου. Και με τον Ιάσονα δεν φωνάζω. Γενικά δεν μου αρέσουν οι φωνές, είναι κάτι που το απεχθάνομαι. Βγάζω μία πιο ντόμπρα και straight πλευρά. Δεν είμαι γατούλα, ούτε σeξι. Δεν μου αρέσει αυτό...».