Breaking News

Β. Χατζηβασιλείου: «Η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη είναι δραματική - Ο κορονοϊός έχει καταδικάσει την εξωστρέφεια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την κατάσταση που επικρατεί στην Θεσσαλονίκη, σε σχέση με την πανδημία του κορονοϊού που βρίσκεται σε έξαρση, περιέγραψε η Βίκυ Χατζηβασιλείου σε δηλώσεις της στο «Ευτυχείτε». Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Γράμμα για σένα» είπε στην Κατερίνα Καινούργιου:

«Πρέπει όλοι να προσέχουμε, καθώς τα πράγματα είναι δύσκολα και τα λέω αυτά και ως Θεσσαλονικιά γιατί εκεί η κατάσταση έχει ξεφύγει, έχει γίνει Μπέργκαμο.

Αυτή τη στιγμή είμαι στην Αθήνα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ήρθα από τη Θεσσαλονίκη πριν δυο μέρες.

Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα στη Θεσσαλονίκη, ο κόσμος έχει τρομοκρατηθεί. Δεν έχει καμία σχέση η τωρινή καραντίνα με την προηγούμενη. Όλοι έχουν καταλάβει ότι αυτός ο ιός δεν αστειεύεται και δεν αγαπάει καθόλου το ξεφάντωμα και τις συναθροίσεις. Έχει καταδικάσει την εξωστρέφεια, την παρέα, την έννοια της επαφής και της φιλίας. 

Ζούμε εποχές περίεργες και νομίζω ότι μετά από όλη αυτή την περιπέτεια, όταν και όπως τελειώσει, θα έχουν επαναπροσδιοριστεί πάρα πολλές ανθρώπινες σχέσεις και αξίες.

Οι δικοί μου είναι όλοι καλά, αλλά πλέον ο κλοιός έχει σφίξει, διότι κάθε μέρα ακούω και για μια καινούργια μου φίλη, που έχει νοσήσει. Μιλάω για το στενό μου κύκλο...»