Breaking News

Χρήστος Θηβαίος: «Η μητέρα μου με χτύπησε όταν κορόιδεψα τον πρώτο άνδρα που ντύθηκε γυναίκα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» φολοξενήθηκε ο Χρήστος Θηβαίος ο οποίος μίλησε για τη ζωή του, τις σπουδές του και τη γνωριμία του με τον αείμνηστο Ουμπέρτο Έκο.

Ο γνωστός τραγουδιστής σπούδασε Φιλοσοφία στη Φιλοσοφική σχολή του πανεπιστημίου της Μπολόνια, με καθηγητή τον διάσημο συγγραφέα και σημειολόγο Ουμπέρτο Έκο, με τον οποίο στη συνέχεια συνεργάστηκε.

«Μεγάλωσα σε μία οικογένεια ηθοποιών, ένα κοιvόβιο - ήμασταν όλοι μαζί, στο Σπίτι του Ηθοποιού, παντού -, που είχαν μία κοινωνική κατακραυγή. Ήταν ζευγάρια ομοφυλοφίλων, τα οποία με μεγάλωσαν. Για μένα ήταν πολύ φυσιολογικό. Μάλιστα, μου έκανε εντύπωση γιατί... έκανε εντύπωση» εξομολογήθηκε ο  Χρήστος Θηβαίος.

Και αποκάλυψε: «Θυμάμαι - αυτό δεν το έχω πει ποτέ - ήμουν 5 ετών και με είχε πάρει το συνεργείο, που κορόιδευαν τον Ανδρέα Ζαζά, τον πρώτο άνδρα που ντύθηκε γυναίκα. Και με είχαν ψήσει να πω μία άσχημη λέξη για τη σeξουαλική του επιλογή. Ήταν η πρώτη φορά που με χτύπησε η μητέρα μου. Μου είπε "Δεν θα ξαναπείς τέτοια κουβέντα για κάποιον που έχει κάνει μία τέτοια σeξουαλική επιλογή"».

«Οι γιοι μου είναι και οι δύο υπέροχοι. Ο μεγάλος μου γιος, ο Νίκος, είναι 19 ετών και δευτεροετής στο Τμήμα Φιλοσοφίας. Ο μικρός ο Θάνος, ο εγγονός του Θάνου Μικρούτσικου, είναι 11 ετών. Τους έχω δώσει μόνο μία συμβουλή: "Στη ζωή υπάρχει μόνο μια αμαρτία: να μην είστε ευτυχισμένοι"» είπε, μεταξύ άλλων, στον Νίκο Μουτσινά.

Δείτε τη συνέντευξη.