Breaking News

Ε. Ζησάκης: «Το δικό μου τεστ βγήκε θετικό, αλλά η Χρύσα δεν έχει κορονοϊό - Έπεσε ο πυρετός και ξεκίνησε μια κόπωση πρωτόγνωρη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό μίλησε ο Ευθύμης Ζησάκης, ο οποίος βρίσκεται σε καραντίνα με τη σύντροφό του Χρύσα Πεπαλούδη. Ο γνωστός ηθοποιός είπε - μέσω skype - στο Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή:

«Εμείς παίρναμε όλα τα μέτρα με μεγάλη προσοχή, οπότε μας ήρθε και λίγο ξαφνικό. Δύο εβδομάδες πριν είχα αρχικά κάποια δέκατα και θορυβηθήκαμε με την κοπέλα μου. Μπήκαμε προληπτικά και οι δύο σε καραντίνα και μέσα σε δύο ημέρες έκανα 40 πυρετό.

Κάναμε αμέσως τεστ κορονοϊού. Το δικό μου βγήκε θετικό, αλλά η Χρύσα δεν είχε κορονοϊό. Με φροντίζει, αλλά φαίνεται ότι έχει δυνατό οργανισμό και δεν την έχει "ακουμπήσει". Ελπίζω να μην εκδηλώσει αργότερα συμπτώματα.

Μετά το τεστ συνεχίσαμε για 14 ημέρες σε καραντίνα. Έπεσε ο πυρετός και ξεκίνησε μια κόπωση πρωτόγνωρη. Όσο και καλό φαγητό να έτρωγα, όσο και να ξεκουραζόμουν, η κόπωση δεν έφευγε, κράτησε για πέντε μέρες. Πονούσαν τα κόκαλά μου, ήθελα συνέχεια να ξαπλώνω για να ξεκουράζομαι. Ήταν πρωτόγνωρο όλο αυτό.

Τώρα έχει περάσει σχεδόν 1,5 εβδομάδα και νιώθω λίγο καλύτερα. Αλλά η αίσθησή μου είναι ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να επιστρέψει ξανά...».