Breaking News

«Θεωρούμαστε επαφές» - Θα κάνουν τεστ κορονοϊού ο Δ. Οικονόμου και η Μ. Αναστασοπούλου - Είχαν φιλοξενήσει τον Γ. Πατούλη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χθες, Τρίτη, ο Γιώργος Πατούλης ενημέρωσε, μέσω Facebook, ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό... Το πρωί της Τετάρτης ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου εμφανίστηκαν χωριστά στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ, καθώς είχαν φιλοξενήσει στην εκπομπή τους τον περιφερειάρχη Αττικής.

Ο Δημήτρης Οικονόμου είπε: «Χωρίσαμε τα τσανάκια μας για λίγο με τη Μαρία γιατί είχαμε ένα κρούσμα χθες εδώ στον ΣΚΑΪ. Φιλοξενούσαμε στο στούντιο μας τον κύριο Πατούλη, ο οποίος ανακοίνωσε ότι είναι θετικός στον κορονοϊό, μετά από μια συνάντηση που είχε με έναν δήμαρχο στο γραφείο του. Επομένως κι εμείς εδώ πρέπει κάπως να προσαρμοστούμε ανάλογα. Βεβαίως κι εδώ τηρούσαμε τα μέτρα όλα. Ο κ. Πατούλης ήρθε με τη μάσκα του και κάθισε στα 2 μέτρα μακριά από εμάς και περισσότερο. Δεν κουνήθηκε από τη θέση του, δεν άγγιξε κάτι και δεν τον χαιρέτησε κανείς. Τηρήθηκαν τα πάντα, όπως και σε κάθε καλεσμένο».

«Χρειάζεται να πάρουμε κάποια επιπλέον μέτρα τουλάχιστον για τις επόμενες ημέρες, γιατί θεωρούμαστε επαφές...» σχολίασε η Μαρία Αναστασοπούλου.

«Εμείς είμαστε στην ιχνηλάτηση τώρα Μαρία... Θα κάνουμε δύο τεστ, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο, θα κάνουμε και τον σταυρό μας να βγουν καλά τα αποτελέσματα κι από εκεί και πέρα προχωράμε μπροστά, δεν έχουμε και πολλές επιλογές» πρόσθεσε ο Δημήτρης Οικονόμου.