Breaking News

Άγριες Μέλισσες: «Τελείωσε η Tρούμπα» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι συντελεστές της σειράς «Άγριες Μέλισσες» αποχαιρέτησαν την Tρούμπα στο επεισόδιο της Τετάρτης και αργά το μεσημέρι της Πέμπτης ο σκηνοθέτης της σειράς, Λευτέρης Χαρίτος, έγραψε στο Facebook, δημοσιεύοντας και μία σειρά από φωτογραφίες:

«Τελείωσε η Tρούμπα χτες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ναταλία Τσαλίκη, τον Κώστα Ξυκομηνό, τη Δανάη Μιχαλάκη, τον Αργύρη Πανταζάρα και τον Γιάννη Ασκάρογλου, καθώς και όλες τις γυναίκες και τους άντρες που έκαναν αυτήν τη γειτονιά ανθρώπινη.

Επίσης τον αγαπημένο μου συνεργάτη Διευθυντή Φωτογραφίας Βαγγέλη Κατριτζιδάκη για το μαγικό παιχνίδι χρωμάτων που έστησε.

Τέλος, την Τριάδα Παπαδάκη στα κοστούμια, την Katerina Vasileiou στα μαλλιά και την Aspa Konstantopoulou στο μακιγιάζ, αλλά και τον τρομερό βοηθό σκηνοθέτη George Stratigos που έστησε με πάθoς όλες τις δράσεις γύρω από τους ηθοποιούς αλλά και την υπέροχη Penny Baili με τις χορεύτριές της.

Βέβαια, όλα αυτά δεν θα ήταν έτσι αν ο Alexandros Sidiropoulos και η Urania Patelli δεν μάγευαν, όχι μόνο με τα τραγούδια και τους στίχους, αλλά και με όλη τη μουσική που ακουγόταν στις σκηνές του καμπαpέ. Μία μεγάλη μουσική παραγωγή για το μέγεθος καθημερινής σειράς, η οποία συζητήθηκε και ετοιμάστηκε πολλούς μήνες πριν τα γυρίσματα.»