Breaking News

Ανδρέας Γεωργίου: Άναψε «φωτιές» η μετακίνησή του στο Mega - Τι απαντά το περιβάλλον του; (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ξάφνιασε τους πάντες η ανακοίνωση του Mega σχετικά με τη συνεργασία του με τον Ανδρέα Γεωργίου από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, καθώς είναι σε εξέλιξη ακόμη στον ΣΚΑΪ η σειρά «8 Λέξεις».

«Είναι εντελώς λάθος, άκομψο και φάουλ στα μέσα της σεζόν ένας δημιουργός ενός σίριαλ, που είναι σε άλλο κανάλι, να ανακοινώνει ότι μετακομίζει από το καλοκαίρι σε ένα άλλο κανάλι» σχολίασε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Στη συνέχεια η Έλενα Πολυκάρπου τόνισε: «Έχω μιλήσει και με το περιβάλλον του Ανδρέα Γεωργίου, αλλά και με τον ΣΚΑΪ... Η ανακοίνωση του Mega είναι τεράστιο φάουλ. Εγώ δεν θυμάμαι ποτέ να έχει γίνει κάτι τέτοιο στο παρελθόν».

Από το περιβάλλον του Ανδρέα Γεωργίου είπαν στην Έλενα Πολυκάρπου: «Όταν ο Ανδρέας πήγε στον ΣΚΑΪ υπήρχαν 5 σειρές "στα σκαριά", αφού το κανάλι είχε αποφασίσει να επενδύσει στη μυθοπλασία. Τελικά στον ΣΚΑΪ έμειναν μόνο οι "8 Λέξεις". Το κανάλι ζήτησε από τον Ανδρέα να τους απαντήσει μέχρι το τέλος του χρόνου αν θα συνεχιστεί η μεταξύ τους συνεργασία. Πριν από ένα μήνα, περίπου, ο Ανδρέας τους ενημέρωσε ότι συζητάει και με άλλα κανάλια για τη νέα σεζόν. Όταν υπέγραψε με το Mega, ο ΣΚΑΪ ενημερώθηκε εγκαίρως για τη συμφωνία αυτή. To Mega αμέσως μετά απόφασισε να το κοινοποιήσει με δελτίο τύπου, αφού είχαν πλέον "πέσει" οι υπογραφές...».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Πουλόπουλος επισήμανε: «Το Mega έχει πάρει μία απόφαση, ότι θα τα ανακοινώνει όλα με δελτίο τύπου προκειμένου να προλαβαίνει τη διαρροή της είδησης».

Δείτε στο βίντεο όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή.