Breaking News

Η Ariana Grande ανακοίνωσε ότι αρραβωνιάστηκε - Το εντυπωσιακό δαχτυλίδι της (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με ανάρτησή της στο Instagram, η Ariana Grande ανακοίνωσε την Κυριακή ότι αρραβωνιάστηκε με τον Dalton Gomez.

Στην τέταρτη από τις πέντε φωτογραφίες που δημοσίευσε, η 27χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια δείχνει το εντυπωσιακό διαμαντένιο δαχτυλίδι που της πρόσφερε ο αγαπημένος της, ο οποίος εργάζεται σε μεσιτική εταιρεία πολυτελών κατοικιών.

Η μητέρα της Joan έγραψε στο Twitter: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που καλωσορίζω τον Dalton Gomez στην οικογένειά μας! Ariana και Dalton σας αγαπώ τόσο πολύ!!!!».


Σύμφωνα με τη Daily Mail, η σχέση τους φέρεται να ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2020. Μια πηγή από το περιβάλλον της όμορφης Ariana είπε στο People: «Δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι, είναι τόσο ενθουσιασμένοι». 

Διάσημοι φίλοι τους έσπευσαν να τους στείλουν τις ευχές τους στα social media, ανάμεσά τους η Hailey Bieber και η Kim Kardashian.

Οι δυο τους είχαν επιβεβαιώσει τη σχέση τους τον περασμένο Μάιο, όταν εμφανίστηκαν στο video clip «Stuck With U», όπου η τραγουδίστρια συνεργάστηκε με τον Justin Bieber.

Μία πηγή είπε στο ET (Entertainment Tonight) ότι η Ariana ήταν διστακτική στο να δημοσιοποιήσει τη σχέση της, καθώς δεν είχε καλή εμπειρία στο παρελθόν. 

Χαρακτηριστική ήταν η περίπτωση με τον Pete Davidson, ο οποίος επιβεβαίωσε τον αρραβώνα τους στο «The Tonight Show» του Jimmy Fallon και λίγο καιρό μετά χώρισαν.

Το 2018 η Ariana είχε περάσει μία δύσκολη περίοδο, όταν ο πρώην σύντροφός της Mac Miller βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, με τις τότε αναφορές να κάνουν λόγο για υπερβoλική δόση ναpκωτικώv.