Breaking News

Ασημίνα Ουστάλλι: Ο σύντροφός της και η επέμβαση στη μύτη της (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε επέμβαση στη μύτη της υποβλήθηκε η Ασημίνα Ουστάλλι, που συμμετείχε στο MasterChef 3. Η όμορφη σεφ είπε, μεταξύ άλλων, στην κάμερα του Happy Day:

«Έκανα ένα χειρουργείο στη μύτη μου γιατί είχα διάφραγμα και σπασμένο κόκκαλο. Ήθελα να το κάνω από καιρό αλλά δεν είχα χρόνο γιατί δούλευα συνέχεια. Χρειάζεται να καθίσεις αρκετό καιρό μέσα στο σπίτι. Θέλει πάνω από μήνα μέχρι να βγάλεις τα ράμματα και να μπορέσεις να αναπνεύσεις κανονικά. Είμαι πάρα πολύ πρησμένη ακόμα, έχω μελανιές.

Η προβολή από το MasterChef και γενικότερα στην τηλεόραση βοηθάει... Ανοίγει πιο γρήγορα η πόρτα για να εξελιχθείς λίγο πιο σύντομα. Δεν είμαστε τηλεοπτικά προϊόντα, ούτε μοντέλα, ούτε ηθοποιοί. Μάγειρες είμαστε, ο χώρος μας είναι στην κουζίνα και στην κουζίνα θα παραμείνουμε. Οι μάγειρες γνωρίζουν ποιοι είναι καλοί και ποιοι όχι στην αγορά...

Θα μου άρεσε να δουλέψω σε εκπομπή με μαγειρικό περιεχόμενο, σε κάτι που θα μου αρέσει και θα με εκφράζει... Δεν θα μου άρεσε να μαγειρεύω σε πρωινή εκπομπή.

Με τον σύντροφό μου είμαστε σχεδόν ένα χρόνο μαζί. Είναι κι εκείνος από το χώρο της εστίασης. Είναι μια κανονική σχέση...».