Breaking News

Big Brother - Βαρθακούρης: «Ήθελα να φύγω από αυτή την εμπειρία αξιοπρεπής» - Παρασκήνια και αντιδράσεις των παικτών (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
O Χάρης Βαρθακούρης μίλησε - μεταξύ άλλων - για τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάζει με τη σύζυγό του Αντελίνα, ενώ νωρίτερα είπε για την εμπειρία του ως παρουσιαστής του Big Brother και τη νίκη της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη στον τελικό:

«Όλοι είχαμε παρατηρήσει ότι η Άννα Μαρία είχε ένα τεράστιο ρεύμα. Ο κόσμος τη δικαιολογούσε ακόμα κι όταν έκανε λάθος. Είμαι περίεργος ποια θα είναι η πορεία της από εδώ και πέρα. Γιατί είδαμε στο Survivor τον Ντάνο, που ήταν δάσκαλος σκι και τώρα είναι νούμερο ένα στην Ελλάδα, ηθοποιός... Είμαι περίεργος αν και η Άννα Μαρία θα έχει παρόμοια τύχη.

Αυτό που με απασχολούσε ήταν να φύγω από αυτή την εμπειρία αξιοπρεπής. Θεωρώ ότι τα κατάφερα. Υπήρξαν περιστατικά που δέχθηκα πυρά φανατικών, αλλά αυτό ήταν μέσα στο παιχνίδι.

Θα μου λείψει ο Ανδρέας Μικρούτσικος γιατί κρύβω έναν... μικρό μαζoχιστή μέσα μου. Για μένα ήταν ένα υπερεντατικό μάθημα τηλεόρασης».

Στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» σχολιάστηκαν όσα συνέβησαν στον τελικό του ριάλιτι, ενώ ο Γρηγόρης Μπάκας μετέφερε πληροφορίες σχετικά με τις αντιδράσεις των άλλων παικτών - και συγγενών - για τη νίκη της Άννας Μαρίας.

«Στον τελικό έλειπαν τρεις παίκτες, ο Νίκος, η Βασιλική και ο Βλαδίμηρος. Μόνο οι δίδυμοι ήταν αυτοί που βρέθηκαν στο πλευρό της Άννας Μαρίας και έδειξαν να χαίρονται με τη νίκη της. Όσο ήμασταν εμείς έξω, δεν την πλησίασε κανείς. Αλλά εγώ είδα μόνο τους δίδυμους να είναι δίπλα της και να την αγκαλιάζουν και να χαίρονται μόνο αυτοί τη μεγάλη νίκη της. Οι υπόλοιποι ήταν σαν αόρατοι, σαν να μην έγινε ποτέ ο τελικός» είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Μπάκας.

Επίσης, αποκάλυψε ότι ο Δημήτρης Κεχαγιάς περίμενε καρτερικά μετά το τέλος του τελικού προκειμένου να μιλήσει με τη Σοφία Δανέζη, καθώς στο πλατό δεν είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν μόνοι τους.

Δείτε τα βίντεο.