Breaking News

Δανάη Μπάρκα: «Μία συγκεκριμένη γυναίκα έχει εμμονές και κακία μέσα της» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Πέμπτης η Δανάη Μπάρκα φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά στο πλατό του «The 2Night Show», όπου μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και για τα παpθενικά της βήματα στην παρουσίαση, ενώ απάντησε σε όσους υποστηρίζουν ότι πήρε τη θέση λόγω της μητέρας της.

Επίσης, περιέγραψε πώς αντιμετώπισε τις εμμονές, τις αρνητικές κριτικές, αλλά και τα καυστικά σχόλια που ειπώθηκαν για το πάρτι - έκπληξη που της οργάνωσαν οι συνεργάτες της... Μεταξύ άλλων, είπε:

«Διάβασα ένα άρθρο που μου τα 'χωνε. Λες και το κανόνισα μόνη μου, λες και πήρα εγώ τους ανθρώπους και τους παρακάλεσα. Το άρθρο ανέφερε "Αυτά τα γενέθλια ούτε η Ελένη Μενεγάκη, που νιώθει σαν σπουδαία παρουσιάστρια και μίλησε όλη η ελληνική σόουμπιζ για την αγάπη που της έχει και αντ' αυτού παίρνει μια παλάμη με ανοιχτά δάχτυλα".

Χοντράδες, ρε παιδί μου. Αλλά επειδή το θέμα δεν είναι τι λέγεται, αλλά από ποιον λέγεται, έχω μάθει ευτυχώς εδώ και χρόνια, τώρα που έχουν τριπλασιαστεί οι κακές κριτικές και οι εμμονές, να το ζυγίζω. Άρα βλέπω πρώτα ποιος λέει τι και μετά αφήνω να επηρεαστώ, αν επηρεαστώ...

Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν εμμονές πολλές με μένα. Υπάρχει από μία συγκεκριμένη γυναίκα, που δεν έχω μπει στον κόπο να ασχοληθώ γιατί, όπου κι αν το πω, όλοι μου λένε να μην ασχολούμαι με τη συγκεκριμένη. Οπότε βλέπω πως είναι κοινώς αποδεκτό ότι είναι μια γυναίκα με εμμονές και "ψιλοκακία" μέσα της και δεν απαντάω δημόσια. Αν θέλω κάτι, πετάω μια μπηχτούλα και μέχρι εκεί».

Επίσης, η Δανάη Μπάρκα έπαιξε κι ένα παιχνίδι με τον παρουσιαστή, με τον οποίο συναγωνίστηκε στις μουσικές γνώσεις.

Δείτε το βίντεο.