Breaking News

Δ. Νομικού: Η καλύτερη επιλογή που έχει κάνει, η νέα της εκπομπή και το πλατό που της θύμισε τον Θ. Αναστασιάδη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στα τέλη του περασμένου μήνα ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τη Δούκισσα Νομικού, η οποία θα παρουσιάζει ένα καθημερινό ψυχαγωγικό show μεταμορφώσεων. Η όμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο είπε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε»:

«Η πιο σπουδαία επιλογή που έχω κάνει είναι να γίνω μαμά. Τα παιδάκια μου μεγαλώνουν και δεν είναι πια τόσο αγκιστρωμένα πάνω μου.

Τα έχουμε ρυθμίσει όλα με τα γυρίσματα, τα έχουμε γκρουπάρει, για να μη λείπω πολλές ώρες από το σπίτι. 

Η πρόταση του ΣΚΑΪ ήρθε πολύ ξαφνικά. Το ένστικτό μου, μου είπε να προχωρήσω. Το γυρίσματα γίνονται στο ίδιο πλατό που κάναμε εκπομπή με τον Θέμο (Αναστασιάδη) τα πρώτα δύο χρόνια.

Η εκπομπή θα είναι ένα super makeover και αυτό ήταν που μου άρεσε πάρα πολύ. Το όνομα της εκπομπής το έχουμε και μπορούμε να το πούμε... Είναι.. Super Makeover.

Η εκπομπή έχει ένα συγκεκριμένο φορμάτ και απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό. Θα προβάλλεται μετά την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Το 2020 ήταν πολύ δύσκολη χρονιά για όλο τον κόσμο, όπως και για μας. Ζοριστήκαμε πολύ. Αντλώ δύναμη από τον άντρα μου, που είναι αισιόδοξος. Μου έχουν λείψει πάρα πολύ οι αγκαλιές».

Δείτε το βίντεο.