Breaking News

ELIF: Επεισόδια 734 - 735, 4ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 10/12/20 - Επεισόδιο 734: Η Ελίφ δεν αντέχει τους καυγάδες ανάμεσα στον Τζαφέρ και τη Σεμά και έτσι το σκάει από το σπίτι. Η Μπιρτσέ έχει ετοιμάσει όλα τα έγγραφα, που της ζήτησε ο Γιουνούς καθώς είναι μια σημαντική μέρα για την εταιρία. Έχουν μια πολύ σημαντική σύσκεψη και το μέλλον της Μπιρτσέ στην εταιρία εξαρτάται από την επιτυχία της. Ο Κερέμ είναι ενθουσιασμένος και θέλει να είναι απόλυτα έτοιμος για τη σύσκεψη. Πριν φύγει από την έπαυλη, παίρνει από το τραπέζι τα έγγραφα του. Η Ρεϊχάν είναι εκεί και καθαρίζει και ο Κερέμ τη σταματάει λέγοντας της πως μπορεί να κάνει κάποια αδέξια κίνηση πάλι και να του καταστρέψει τα έγγραφα. Ο Τζαφέρ συνειδητοποιεί πως η Ελίφ δεν είναι στο σπίτι και την αναζητά μαζί με τη Σεμά. Η Ελίφ κάθεται μόνη της στην ακτή. Δεν ξέρει που είναι και το μόνο που θέλει είναι να επιστρέψει στην έπαυλη κοντά στη Ρεϊχάν.

Η Ρεϊχάν βρίσκει ένα έγγραφο του Κερέμ, που ξέχασε στο τραπέζι και καταλαβαίνει πως είναι κάτι σημαντικό. Τηλεφωνεί στον Κερέμ αλλά δεν απαντάει. Ξέρει πως πρέπει να βρει έναν τρόπο να του το στείλει ή να το πάει η ίδια. Η Ελίφ βλέπει στο πάρκο τον Τζαφέρ και κρύβεται πίσω από ένα αυτοκίνητο, φανερά εξουθενωμένη. Η Ράνα δεν απαντάει στα μηνύματα του Ταρίκ. Ο Ταρίκ θέλει να τη δει και αναρωτιέται που είναι. Καθώς μιλάει με τη γραμματέα του στο γραφείο του, έρχεται η Ράνα. Η Φιλίζ τους αφήνει μόνους. Ο Ταρίκ ζητάει να μάθει από τη Ράνα γιατί του συμπεριφέρεται έτσι. Η Ράνα προσπαθεί να κρύψει πως ζηλεύει και δείχνει σκληρή. Του ζητάει να την αποκαλεί «κυρία Ράνα» και εκείνη θα τον αποκαλεί από εδώ και πέρα «κύριο Ταρίκ». Η Μπιρτσε καλεί το πρακτορείο μοντέλων ξανά και ξανά καθώς ο Γιουνούς έχει ζητήσει ένα μοντέλο για να δείξει τα νέα σχέδια των παπουτσιών. Η Μπιρτσέ έχει άγχος και θέλει να εκτελέσει με επιτυχία ότι της ανέθεσε ο Γιουνούς. Η Ράνα την ακούει να μιλάει στη Φιλίζ για τις απαιτήσεις του Γιουνούς και για το γεγονός πως αν τα κάνει όλα σωστά θα την κρατήσει στην εταιρία.

Η Ράνα όμως δεν συμπαθεί τη Μπιρτσέ και τηλεφωνεί στο πρακτορείο μοντέλων και ακυρώνει το μοντέλο, που είχαν ζητήσει. Πριν τη σύσκεψη με τους εκπροσώπους των άλλων εταιριών ο Κερέμ απολαμβάνει τον θαυμασμό τους για τον σωστό και πρωτοποριακό χειρισμό του στις υποθέσεις της εταιρίας, γεγονός που εκνευρίζει απίστευτα τον Ταρίκ. Η Ρεϊχάν πηγαίνει στην εταιρία για να δώσει στον Κερέμ το έγγραφο, που ξέχασε. Στην αρχή η Μπιρτσέ πιστεύει πως είναι το μοντέλο, που περιμένει αλλά η Ρεϊχάν της εξηγεί πως είναι εκεί γιατί πρέπει να δει τον Κερέμ για κάτι επείγον. Η Φιλίζ της λέει πως είναι αδύνατο να δει τον Κερέμ γιατί είναι σε μια πολύ σημαντική σύσκεψη. Η Ρεϊχάν δίνει το έγγραφο στη Φιλίζ και εκείνη με τη σειρά της στον Κερέμ, ακριβώς τη στιγμή, που το χρειάζονταν. Ο Γιουνούς στέλνει μήνυμα στη Μπιρτσέ να έχει έτοιμο το μοντέλο για την επίδειξη και εκείνη είναι απελπισμένη γιατί το μοντέλο δεν έχει εμφανιστεί. Δεν γνωρίζει πως υπεύθυνη για αυτό είναι η Ράνα. Η Μπιρτσέ ικετεύει τη Ρεϊχάν να τη βοηθήσει. Ο Τζαφέρ βρίσκει την Ελίφ στον δρόμο να χαϊδεύει μια γάτα...


Παρασκευή 11/12/20 - Επεισόδιο 735: Οι εκπρόσωποι των άλλων εταιριών είναι ευχαριστημένοι με τη συνάντηση. Η Ράνα λέει πως είναι ώρα να δουν τα σχέδια των παπουτσιών στο πόδι του μοντέλου. Πιστεύει πως δεν υπάρχει μοντέλο και η Μπιρτσέ θα εκτεθεί αλλά η Μπιρτσέ έχει τη Ρεϊχάν ντυμένη σαν μοντέλο και έτοιμη για την επίδειξη. Ο Κερέμ μένει έκπληκτος. Η Ελίφ καταφέρνει να το σκάσει ξανά. Τρέχει στους δρόμους και ο Τζαφέρ την κυνηγά αλλά πέφτει πριν προλάβει να την πιάσει. Ο Κερέμ κοιτάζει έκπληκτός τη Ρεϊχάν η οποία είναι πολύ όμορφη. Η Ράνα είναι έξαλλη. Η επίδειξη τελειώνει και η Μπιρτσέ με τη Ρεϊχάν αποχωρούν από την αίθουσα ενώ η συμφωνία κλείνει με επιτυχία. Η Μπιρτσέ αγκαλιάζει θερμά τη Ρεϊχάν και της λέει πως της χρωστάει πολλά. Δεν μπορεί να βρει λόγια για να εκφράσει τη χαρά της. Ο Κερέμ δέχεται από όλους συγχαρητήρια και ο Ταρίκ είναι έξαλλος.

Ο Γιουνούς και ο Κερέμ μπαίνουν στο γραφείο του Γιουνούς όπου βρίσκονται η Μπιρτσέ και η Ρεϊχάν. Ο Κερέμ θέλει να μιλήσει μόνος τους στη Ρεϊχάν. Ο Γιουνούς συγχαίρει τη Μπιρτσέ και της λέει πως μπορεί να συνεχίσει να εργάζεται για την εταιρία. Η Ρεϊχάν εξηγεί στον Κερέμ την ιστορία και πως έφτασε να γίνει μοντέλο για την επίδειξη των παπουτσιών. Ο Κερέμ είναι μαγεμένος από την ομορφιά της. Η Ράνα τα βάζει με την Μπιρτσέ. Η Χουμεϊρά ζητάει σαλάτα και τσάι αλλά η Γιλντίζ δεν προλαβαίνει να της σερβίρει γιατί έχει πολλές δουλειές και λείπει και η Ρεϊχάν. Η Χουμεϊρά παραπονιέται για την κατάσταση και πιστεύει πως η μητέρα της είναι πολύ ελαστική με το προσωπικό τους. Τα βάζει με τη Γιλντίζ επειδή άργησε να τη σερβίρει και η γυναίκα πληγώνεται. Η Ματσιντέ λέει στην κόρη της πως είναι μεγάλη αμαρτία να πληγώνεις κάποιον και πως μια μέρα θα πληγωθείς και εσύ.

Ο Τζαφέρ στριμώχνει την Ελίφ και είναι έτοιμος να την πιάσει όταν επεμβαίνει ο Ρίφκι. Ο Ρίφκι είναι ένας τύπος στον οποίο ο Τζαφέρ χρωστάει χρήματα. Καθώς οι δυο τους έρχονται στα χέρια, η Ελίφ βρίσκει ευκαιρία και το σκάει. Είναι εξαντλημένη όμως και πριν τη χτυπήσει ένα αυτοκίνητο, τη σώζει η Ζουλιντέ, που τυχαία περνάει από το σημείο μαζί με τον Εμιρχάν. Η Ελίφ είναι παγωμένη και με δυσκολία ανοίγει τα μάτια της. Η Ζουλιντέ προσπαθεί να καταλάβει γιατί είναι μόνη της. Βλέπει το κoριτσάκι να τρέμει και καταλαβαίνει πως χρειάζεται γρήγορα ένα ζεστό μέρος και αποφασίζει να την πάει στο μαγαζί της Τουλάι...


Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ