Breaking News

ELIF: Επεισόδια 736 - 737 - 738, 4ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 14/12/20 - Επεισόδιο 736: Η Ράνα παίζει με τον Ταρίκ και εκείνος είναι έξαλλος επειδή δεν απαντάει στα τηλεφωνήματα ή στα μηνύματά του. Ο Κερέμ μπαίνει στο γραφείο του και του λέει πως πρέπει να γιορτάσουν την πρόσφατη επιτυχία τους. Ο Ταρίκ τον ζηλεύει και του λέει να ηρεμήσει γιατί είναι ακόμα στην αρχή της καριέρας του. Στην πραγματικότητα ο Ταρίκ φοβάται μήπως ο Κερέμ αναλάβει την εταιρία και τον διώξει. Η Ζουλιντέ πηγαίνει την Ελίφ στο μαγαζί της Τουλάι μαζί με τον Εμιρχάν και της δίνει φαγητό. Η Ελίφ αισθάνεται καλύτερα. Η Τουλάι και η Ιντζί δεν είναι στο μαγαζί και η Ελίφ δεν έχει ιδέα πόσο κοντά είναι στους δικούς της ανθρώπους. Η Ρεϊχάν είναι με τη Γιλντίζ στην κουζίνα και κουτσαίνει επειδή παραπάτησε σε ένα ζευγάρι γόβες, που φόρεσε για την επίδειξη στην εταιρία του Κερέμ.

Η Γιλντίζ της προτείνει να ξεκουράσει το πόδι της αλλά η Ρεϊχάν επιμένει να συνεχίσει να δουλεύει. Το κουδούνι χτυπάει και η Ρεϊχάν ανοίγει την πόρτα. Είναι ο Κερέμ ο οποίος κάνει κάποια αστεία μαζί τηςμε αφορμή τη μεταμόρφωσή της σε μοντέλο. Η Ρεϊχάν θυμώνει και θέλει να φύγει αλλά ο Κερέμ την αρπάζει από το χέρι και της ζητάει συγνώμη. Είναι όμως και οι δυο πεισματάρηδες και δεν συγχωρούν εύκολα ο ένας τον άλλο. Ο Κερέμ χαρίζει στη Ρεϊχάν ένα ζευγάρι παπούτσια και εκείνη στην αρχή αρνείται να τα πάρει αλλά τελικά δέχεται το δώρο του. Η Ζουλιντέ κάνει δώρο στην Ελίφ μια ζακέτα. Είναι η ζακέτα που έραψε η Τουλάι για την Ελίφ, μετά από παράκληση της Ιντζί, η οποία εξακολουθεί να μη θυμάται τι συνέβη στο ατύχημα. Η Τουλάι με την Ιντζί κατευθύνονται στο μαγαζί αλλά λίγο πριν φτάσουν η Λεμάν ζητάει από την Τουλάι να μιλήσουν και πηγαίνουν σπίτι της. Η Λεμάν απειλεί την Τουλάι και της ζητάει να διώξει από το μαγαζί τη Ζουλιντέ.

Η Τουλάι της απαντάει πως δεν θα απολύσει τη Ζουλιντέ γιατί είναι σαν αδελφή της και δεν μπορεί να καταλάβει την επιμονή της Λεμάν. Η Τουλάι φεύγει από το σπίτι της Λεμάν και η Ζουλιντέ από το μαγαζί μαζί με την Ελίφ, έτσι δεν συναντιούνται. Η Ζουλιντέ πηγαίνει την Ελίφ σπίτι της και της στρώνει το κρεββάτι να κοιμηθεί και επιστρέφει στο μαγαζί. Εκεί λέει στην Τουλάι τι συνέβη και η Ιντζί θυμώνει επειδή έδωσε σε αυτό το κoρίτσι που βρήκε τη ζακέτα που ετοίμασαν για την Ελίφ. Η Τουλάι μαλώνει την Ιντζί και της λέει πως η Ελίφ θα ήταν χαρούμενη αν μάθαινε πως η Ζουλιντέ έδωσε τη ζακέτα σε κάποιον που την είχε πραγματικά ανάγκη. Η Ιντζί θέλει να δει το κoρίτσι και η Ζουλιντέ την καλεί σπίτι της μετά τη δουλειά.

Ο Κερέμ εξηγεί στην οικογένειά του πως η Ρεϊχάν τους βοήθησε με την παρουσίαση. Η Ματσιντέ χαίρεται όταν το ακούει αλλά η Χουμεϊρά δεν είναι ευχαριστημένη με την κατάσταση. Αργότερα, η Ζουλιντέ ρωτάει την Ελίφ για την οικογένειά της και εκείνη της απαντάει πως είναι στον παράδεισο. Η Ελίφ συνεχίζει λέγοντας πως δεν έχει οικογένεια αλλά υπάρχει κάποια που είναι σαν αδελφή της, χωρίς όμως να αναφέρει το όνομα της Ιντζί. Η Ελίφ είναι λυπημένη και η Ζουλιντέ αλλάζει θέμα συζήτησής. Ο Κερέμ αναζητά στην κουζίνα τη Ρεϊχάν και η Γιλντίζ του λέει πως ξεκουράζεται επειδή πονάει το πόδι της. Ο Κερέμ νιώθει άσχημα γιατί καταλαβαίνει πως οφείλεται στα ψηλοτάκουνα παπούτσια που φόρεσε στην επίδειξη της εταιρίας για να τον βοηθήσει...


Τρίτη 15/12/20 - Επεισόδιο 737: Η Τουλάι και η Ιντζί επισκέπτονται τη Ζουλιντέ. Η Ιντζί θέλει να γνωρίζει το φτωχό κoρίτσι, στο οποίο έδωσαν τη ζακέτα της Ελίφ αλλά η Ζουλιντέ της λέει πως ήταν πολύ κουρασμένο και τώρα κοιμάται. Αν και η Τουλάι με την Ιντζί είναι τόσο κοντά στην Ελίφ, δεν καταφέρνουν να τη δουν. Η Ρεϊχάν και ο Κερέμ συναντιούνται στην κουζίνα και ο Κερέμ συνειδητοποιεί ότι είναι εpωτευμένος με την κοπέλα. Δεν μπορεί να τη βγάλει λεπτό από το μυαλό του. Ο Τζαφέρ χτυπάει τη Σεμά την οποία κατηγορεί για την εξαφάνιση της Ελίφ. Η Τουλάι μιλάει στον Βεϊσέλ για τις απειλές της Λεμάν. Το επόμενο πρωί η Ελίφ ξυπνάει. Η Ζουλιντέ ετοιμάζει ένα φτωχό πρωινό και ο Εμιρχάν το μοιράζεται με την Ελίφ.

Η Ελίφ καταλαβαίνει πως τους είναι βάρος γιατί είναι και αυτοί πολύ φτωχοί. Όταν βρίσκει ευκαιρία η Ελίφ το σκάει και η Ζουλιντέ πανικοβάλλεται όταν αντιλαμβάνεται την απουσία της. Ο Εμιρχάν σκέφτεται πως η Ελίφ δεν τον συμπάθησε για αυτό και έφυγε. Ο Κερέμ βλέπει τη Ρεϊχάν να περπατάει με δυσκολία και καταλαβαίνει πως την πονάει ακόμα το πόδι της. Της ζητάει να καθίσει και φροντίζει το πόδι της ενώ έρχεται η Παρλά και γίνεται έξαλλη όταν τους βλέπει. Η Ρεϊχάν φεύγει και συνειδητοποιεί και εκείνη πως έχει αισθήματα για τον Κερέμ, τα οποία όμως προσπαθεί να κρύψει. Η Παρλά συνεχίζει να φωνάζει στον Κερέμ και του λέει πως θα τη χάσει αν συνεχίσει να συμπεριφέρεται έτσι και καταλήγουν να τσακώνονται.

Η Χουμεϊρά τους βλέπει σε αυτή την κατάσταση και προσπαθεί να ηρεμήσει την Παρλά. Της λέει πως δεν είναι αυτός τρόπος για να κερδίσει την καρδιά του Κερέμ και πως χρειάζεται ένα καλύτερο σχέδιο. Η Ελίφ είναι και πάλι μόνη στους δρόμους, κρατώντας ένα μικρό κομμάτι ψωμί στα χέρια της. Έφυγε από το σπίτι της Ζουλιντέ για να μην γίνεται βάρος. Η Παρλά τα βάζει με τη Γιλντίζ όταν της σερβίρει τον καφέ της. Η κοπέλα θεωρεί πως ο Κερέμ φέρεται πολύ καλά στο υπηρετικό προσωπικό. Η Χουμεϊρά προειδοποιεί την Παρλά και τη συμβουλεύει να ηρεμήσει. Η Παρλά απολογείται για τη συμπεριφορά της...


Τετάρτη 16/12/20 - Επεισόδιο 738: Ο Κερέμ είναι στο δωμάτιο του και σκέφτεται τον καυγά με την Παρλά αλλά δεν νοιάζεται ουσιαστικά για εκείνη. Η μόνη γυναίκα που τον ενδιαφέρει είναι η Ρεϊχάν. Η Ζουλιντέ είναι πολύ λυπημένη και δεν καταλαβαίνει γιατί έφυγε η Ελίφ. Κατηγορεί τον εαυτό της επειδή δεν έκανε το κoριτσάκι να νιώσει πως είναι ασφαλής μαζί της. Η Παρλά δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο Κερέμ ενδιαφέρεται τόσο για τη Ρεϊχά. Η Χουμεϊρά της λέει πως ακόμα και αν έχει κάποια αισθήματα για τη Ρεϊχάν ο Κερέμ, είναι σίγουρα προσωρινά. Πιστεύει πως του τράβηξε την προσοχή η συγκεκριμένη κοπέλα επειδή ίσως έχει κάτι διαφορετικό από όσες είχε γνωρίσει μέχρι τώρα. Το σίγουρο είναι ότι οι δυο τους δεν έχουν μέλλον. Πιστεύει πως η μητέρα τους δεν θα επέτρεπε στον γιο της να παντρευτεί μια υπηρέτρια ανεξάρτητα από τη συμπάθεια που έχει στο πρόσωπο της ή τον καλό της χαρακτήρα.

Η Ρεϊχάν σερβίρει τσάι στην Παρλά και τη Χουμεϊρά και η Παρλά της επιτίθεται χωρίς λόγο. Η Χουμεϊρά προειδοποιεί ξανά την Παρλά να μην μαλώνει το υπηρετικό προσωπικό γιατί αυτή η συμπεριφορά δεν αρέσει στον Κερέμ. Η Ρεϊχάν μιλάει με τη μητέρα της. Της λείπει πολύ και εκείνη της θυμίζει πως πρέπει να παραμείνει δυνατή και να είναι συγκεντρωμένη στις σπουδές της. Η Μπιρτσέ είναι ενθουσιασμένη επειδή θα συνεχίσει να εργάζεται στην εταιρία. Ο Κερέμ λέει στον Γιουνούς πως ήταν σωστή η απόφασή του να κρατήσει την Μπιρτσέ. Την ίδια ώρα στο γραφείο του Ταρίκ, η Ράνα του δίνει να υπογράψει κάτι χαρτιά, ανάμεσα στα οποία είναι και κάποια για πρόσληψη νέων υπαλλήλων.

Όταν η Μπιρτσέ πηγαίνει στο γραφείο προσωπικού μαθαίνει πως δεν έχει προσληφθεί και απογοητεύεται. Η Ελίφ νιώθει απαίσια. Της λείπει η μητέρα της και στο δρόμο βλέπει κάποια, που της μοιάζει. Τρέχει να της μιλήσει και τη χτυπάει ένα αυτοκίνητο. Τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Η Ματσιντέ μιλάει με τον Μουσταφά για την Ελίφ. Αν και βοηθάει πολλά παιδιά στα ιδρύματα η μεγάλη της επιθυμία είναι να βρει την Ελίφ. Η Ελίφ είναι αναίσθητη στο νοσοκομείο και ονειρεύεται τη μητέρα της...


Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ