Breaking News

ELIF: Επεισόδια 739 - 740, 4ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 17/12/20 - Επεισόδιο 739: Ο Τζαφέρ εξακολουθεί να κατηγορεί τη Σεμά για την εξαφάνιση της Ελίφ. Η Σεμά τηλεφωνεί στη Βιλντάν αλλά εκείνη δεν απάνταει. Ενημερώνει τον Τζαφέρ αλλά δεν του αποκαλύπτει πως του κρύβει χρήματα. Ο Τζαφέρ σκέφτεται πως η Ελίφ είναι πολύ σημαντική για κάποιον. Πιστεύει επίσης πως κάποιος έχει σκοτώσει τη Βιλντάν για αυτό και δεν απαντάει στα τηλεφωνήματά τους. Ο Τζαφέρ και η Σεμά καταλήγουν να τσακώνονται για την Ελίφ, τη Βιλντάν και τα χρήματα. Η Σεμά του λέει πως πήρε κάποια χρήματα από τη Σεμά αλλά δεν του είπε τίποτα γιατί αν το ήξερα θα τα έχανε όλα στον τζόγο. Ένας αστυνομικός μιλάει με μια νοσοκόμα για την Ελίφ και της ζητάει να ενημερώσει τις Αρχές όταν το κoριτσάκι συνέλθει.

Ο Ταρίκ αναζητά και αυτός την Ελίφ και είναι θυμωμένος επειδή οι άντρες του ακόμα δεν την έχουν βρει. Η Μπιρτσέ είναι πολύ στεναχωρημένη και κλαίει και η Ράνα χαίρεται όταν τη βλέπει σε αυτή την κατάσταση. Η Μπιρτσέ πιστεύει πως ο Γιουνούς άλλαξε γνώμη για την πρόσληψη της. Ο Γιουνούς τη βλέπει να κάθεται και να κλαίει και της βάζει τις φωνές επειδή δεν ασχολείται με τη δουλειά, που της ανέθεσε. Η Μπιρτσέ του λέει πως δεν εργάζεται πια για την εταιρία και ο Γιουνούς καταλαβαίνει πως αυτό είναι δουλειά της Ράνα. Μιλάει αμέσως με τον Κερέμ και εκείνος καλεί τη Ράνα στο γραφείο του. Ο Κερέμ της ξεκαθαρίζει πως εκείνος είναι το αφεντικό και αμέσως ενημερώνει το γραφείο προσωπικού για την πρόσληψη της Μπιρτσε. Η Ράνα καταλαβαίνει πως ο Κερέμ έχει μεγαλύτερη εξουσία στην εταιρία από τον Ταρίκ. Η Βιλντάν τηλεφωνεί στη Σέμα και ζητάει να μιλήσει με την Ελίφ αλλά εκείνη της λέει πως το κoρίτσι κοιμάται. Η Βιλντάν την ενημερώνει πως σύντομα θα έρθει να την πάρει.

Η Σεμά τρομαγμένη στέλνει τον Τζαφέρ να ψάξει για την Ελίφ και τον συμβουλεύει να την αναζητήσει και στα νοσοκομεία. Η Παρλά λέει στη Χουμεϊρά ότι είναι τυχερή επειδή έχει έναν άντρα που την αγαπάει τόσο πολύ. Της μιλάει επίσης και για μία κοινή γνωστή τους η οποία έμαθε ότι ο άντρας της την απατάει. Η Παρλά λέει στη Χουμεϊρά πως η γυναίκα υποπτεύθηκε πως ο άντρας της την απατούσε όταν αργούσε να επιστρέψει από τη δουλειά και έστελνε αργά το βράδυ μηνύματα. Η Χουμεϊρά σκέφτεται πως και ο Ταρίκ συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο τελευταία. Αρχίζει να αμφιβάλλει για τον άντρα της. Η Ράνα δέχεται την πρόταση του Ταρίκ να πάνε για καφέ και του μιλάει για τη συμπεριφορά του Κερέμ απέναντί της. Του λέει πως ο Κερέμ φέρεται σαν να είναι ανώτερος από όλους στην εταιρία. Ο Ταρί αν και απολογείται για τη συμπεριφορά του Κερέμ στην πραγματικότητα νιώθει να απειλείται από την παρουσία του.

Ο Γιουνούς ενημερώνει τη Μπιρτσέ για την παρέμβαση του Κερέμ στο θέμα της πρόσληψης της στην εταιρία και εκείνη πανευτυχής τον ρωτάει πότε πιάνει δουλειά. Ο Γιουνούς της εξηγεί πως θα δουλεύει στο γραφείο του. Η Μπιρτσέ και ο Κερέμ ξαφνιάζονται όταν το ακούν αυτός γιατί γνωρίζουν καλά πως ο Γιουνούς δεν θέλει κανέναν στο γραφείο του όταν εργάζεται. Η Λεμάν μιλάει με την Τουλάι σχετικά με τη Ζουλιντέ και της δίνει εντολή να την απολύσει. Η Ζουλιντέ ακούει αυτή τη φορά τη συζήτησή τους. Η Ματσιντέ μιλάει με τον Μουσταφά και εκφράζει τις υποψίες της σχετικά με τον Ταρίκ και την εμπλοκή του στο ατύχημα όπου πέθαναν ο Γιουσούφ και η Μελέκ. Οι άντρες του Ταρίκ μαθαίνει πως ένα κoριτσάκι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και ίσως να είναι η Ελίφ. Ο Ταρίκ στέλνει τους άντρες του για να πάνε να πάρουν το κoρίτσι. Η Ματσιντέ και ο Μουσταφά όμως έχουν την ίδια πληροφορία και κατευθύνονται και εκείνοι στο νοσοκομείο...


Παρασκευή 18/12/20 - Επεισόδιο 740: Η Ελίφ είναι στο νοσοκομείο και δεν έχει ανακτήσει τις αισθήσεις της. Η Ματσιντέ και ο Μουσταφά φτάνουν στο νοσοκομείο. Η νοσοκόμα τους οδηγεί στο δωμάτιο της Ελίφ αλλά η μικρούλα δεν είναι εκεί. Η Ματσιντέ και ο Μουσταφά σοκάρονται. Η Ματσιντέ πιστεύει πως κάποιος άλλος πήρε την Ελίφ. Όταν ο Ταρίκ και οι άντρες του φτάνουν στο νοσοκομείο, ούτε εκείνοι βρίσκουν την Ελίφ. Ο Ταρίκ φοβάται πως η Ματσιντέ βρήκε πρώτη την Ελίφ αλλά στη συνέχεια καταλαβαίνει πως και εκείνη βρίσκεται στην ίδια θέση. Ο Ταρίκ διατάζει τους άντρες του να ελέγξουν τις κάμερες ασφαλείας. Το ίδιο κάνει και ο Μουσταφά αλλά ο προϊστάμενος της ασφάλειας τον ενημερώνει πως υπάρχει τεχνικό θέμα και δεν έχουν γίνει καταγραφές.

Ο Μουσταφά φεύγει χωρίς να καταφέρει κάτι αλλά πίσω από όλα αυτά κρύβεται ο Ταρίκ και οι άντρες του, οι οποίοι έχουν ήδη το υλικό στα χέρια τους. Αποδεικνύεται πως αυτός που πήρε την Ελίφ δεν είναι άλλος από τον Τζαφέρ και ο Ταρίκ διατάζει τους άντρες του να τον βρουν. Η Ζουλιντέ αν και έχει ακούει τη συζήτηση της Λεμάν με την Τουλάι κάνει πως δεν ξέρει τίποτα. Είναι όμως πολύ στενοχωρημένη. Ο Τζαφέρ φτάνει σπίτι του με την Ελίφ, η οποία εξακολουθεί να μην έχει τις αισθήσεις της. Ο Τζαφέρ λέει στη Σεμά όλα όσα είδε στο νοσοκομείο, δηλαδή πως είδε τη Ματσιντέ Χακτανίρ και τον γαμπρό της. Ο Τζαφέρ είναι σίγουρος τώρα ότι η Ελίφ είναι πιο πολύτιμη από ότι είχαν φανταστεί. Επίσης ο Τζαφέρ λέει στη Σεμά πως έχει ενδιαφέρον το γεγονός πως ο Ταρίκ κρυβόταν από την πεθερά του.

Ο Τζαφέρ και η Σεμά είναι σίγουροι πως θα βγάλουν πολλά χρήματα από αυτή την υπόθεση. Η Σεμά όμως από την άλλη φοβάται γιατί πιστεύει πως ο Ταρίκ ή η Ματσιντέ θα βρουν την Ελίφ και θα κινδυνέψουν. Ο Τζαφέρ της απαντάει πως όταν δει τα χρήματα, που θα βγάλουν, θα σταματήσει να φοβάται. Η Ζουλιντέ συναντάει τον Σαφάκ έξω από το μαγαζί της Τουλάι. Η Λεμάν παρακολουθεί τη Ζουλιντέ, τον Σαφάκ, την Τουλάι, τον Εμιρχαν και την Ιντζί από το παράθυρό της. Η Ματσιντέ είναι σκεφτική, κάτι την ενοχλεί στη συμπεριφορά του Ταρίκ και υποψιάζεται πως έχει σχέση με την εξαφάνιση της Ελίφ. Ο Κερέμ έχει μια συνάντηση με τον Ταρίκ και εκπροσώπους άλλων εταιριών αλλά ο Ταρίκ δεν εμφανίζεται. Παρά την απουσία του Ταρίκ, ο Κερέμ κλείνει τη συμφωνία...


Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ