Breaking News

ELIF: Επεισόδια 741 - 742 - 743, 4ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 21/12/20 - Επεισόδιο 741: Ο Κερέμ δεν μπορεί να καταλάβει τη συμπεριφορά του Ταρίκ. Η Ράνα είναι έξαλλη με τον Ταρίκ επειδή την άφησε μόνη της στην καφετέρια. Ο Εμιρχάν και η Ιντζί φτιάχνουν χάρτινα λουλούδια για να στολίσουν το μαγαζί της Τουλάι. Η Ζουλιντέ είναι λυπημένη καθώς θυμάται τα λόγια της Λεμάν. Αν και βγάζει τα χρήματα για να ζήσει ως υπάλληλος στο μαγαζί της Τουλάι, αν δεν φύγει, όπως επιθυμεί η Λεμάν, η Τουλάι θα το χάσει. Στο δείπνο ο Κερέμ σχολιάζει τη συμπεριφορά του Ταρίκ και οι υποψίες της Ματσιντέ αυξάνονται. Η Ματσιντέ ρωτάει ευθέως τον Ταρίκ τι ήταν αυτό, που τον έκανε να ξεχάσει τη συνάντηση στην εταιρία. Ο Ταρίκ βρίσκει μια δικαιολογία και η Ματσιντέ είναι σκεπτική. Αργότερα η Ματσιντέ λέει στον Μουσταφά πως ίσως ο Ταρίκ απήγαγε την Ελίφ από το νοσοκομείο και του ζητάει να το ερευνήσει.

Η Ματσιντέ ανησυχεί γιατί αν οι υποψίες της επιβεβαιωθούν, η Χουμεϊρά θα πληγωθεί. Η Χουμεϊρά όμως δεν είναι πια η αφελής γυναίκα, που ήταν και είναι και αυτή σκεφτική και με τις δικές της υποψίες να τη βασανίζουν. Πιστεύει πως υπάρχει κάποια άλλη γυναίκα στη ζωή του Ταρίκ και δεν ξεχνάει όσα της είπε η Παρλά. Όταν ο Ταρίκ κάνει μπάνιο, ψάχνει το σακάκι του και καταλαβαίνει πως έχει πάρει μαζί του το κινητό του. Η Ελίφ ανακτά τις αισθήσεις της και ξαφνιάζεται όταν συνειδητοποιεί πως βρίσκεται πάλι στο σπίτι της Σεμά. Τώρα όμως το ζευγάρι της φέρεται καλά. Η Ζουλιντέ ανακοινώνει στον Εμιρχάν πως δεν θα δουλεύει πια στο μαγαζί της Τουλάι. Η Ματσιντέ ερευνά τα πάντα σχετικά με τον Ταρίκ και ρωτάει τον Κερέμ τι ώρα έφυγε ακριβώς από την εταιρία ο γαμπρός της. Η απάντησή του Κερέμ την προβληματίζει, ο Ταρίκ έφυγε από την εταιρία την ίδια ώρα που εκείνη ήταν στο νοσοκομείο με τον Μουσταφά.

Η Ματσιντέ λέει στον Κερέμ πως εκείνος θα αναλάβει τις επιχειρήσεις όταν εκείνη πεθάνει. Ο Κερέμ ξαφνιάζεται από τη δήλωση της μητέρα του. Η Ματσιντέ του λέει πως δεν εμπιστεύεται τον Ταρίκ. Ο Κερέμ μόνος στο δωμάτιο του θυμάται τη μέρα που είδε τον Ταρίκ με τη Ράνα, τη μέρα, που ο Ταρίκ εμφανίστηκε με λάσπες στα παπούτσια του και τη μέρα που ήταν με έναν άγνωστο στο γραφείο του. Το βράδυ, όταν η Χουμεϊρά κοιμάται, ο Ταρίκ στέλνει ένα απολογητικό μήνυμα στη Ράνα επειδή την άφησε μόνη. Η Ματσιντέ μιλάει με τη Γιλντίζ και της λέει πως η Χουμεϊρά αγαπάει πολύ τον Ταρίκ αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για εκείνον. Έχει άλλες προτεραιότητες και όχι την οικογένεια, όπως θεωρεί πως θα έπρεπε η Ματσιντέ…


Τρίτη 22/12/20 - Επεισόδιο 742: Η Χουμεϊρά βλέπει τον Ταρίκ να ασχολείται πρωί – πρωί με το κινητό του. Ο Ταρίκ δικαιολογείται λέγοντας πως έχει μια δουλειά με την τράπεζα αλλά η Χουμεϊρά δεν τον πιστεύει πια. Η ταυτότητα της Ελίφ αρχίζει να απασχολεί τη Σεμά, που θέλει να μάθει πάση θυσία ποιοι είναι οι γονείς της. Ο Μουσταφά λέει στη Ματσιντέ πως ίσως η μητέρα της Ελίφ ζει και παραμένει σιωπηλή για να προστατέψει την Ελίφ επειδή υπήρχαν απειλές κατά του Γιουσούφ. Η Ματσιντέ σκέφτεται πως ίσως πρέπει να ανοίξει ο κοινός τάφος της Μελέκ και του Γιουσούφ για να λυθεί το μυστήριο και να πάρουν απαντήσεις μέσω τεστ DNA. Η Χουμεϊρά ρωτάει λεπτομέρειες τον Κερέμ σχετικά με τη δουλειά τους.

Ο Τζαφέρ και η Σεμά φέρονται στην Ελίφ σαν να είναι πριγκίπισσα γιατί σκέφτονται τα χρήματα, που θα πάρουν μόλις την παραδώσουν στην οικογένειά της. Η Ζουλιντέ δηλώνει την παραίτησή της στην Τουλάι και εκείνη δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο. Η Ζουλιντέ δεν της λέει την αλήθεια, πως γνωρίζει δηλαδή για τις απειλές της Λεμάν και λέει πως βρήκε μια άλλη δουλειά. Οι υποψίες της Χουμεϊρά για τον άντρα της αυξάνουν κάθε μέρα. Ο Ταρίκ είναι έξω από το σπίτι της Ράνα και την περιμένει επειδή δεν απάντησε στα μηνύματά του.

Ο Κερέμ ρωτάει τη Φιλίζ που είναι ο Ταρίκ και εκείνη του λέει πως δεν έχει έρθει ακόμα. Ο Κερέμ ξαφνιάζεται γιατί η Χουμεϊρά του είπε πως ο Ταρίκ έφυγε πολύ νωρίς γιατί είχε πολλή δουλειά. Η Ράνα ξαφνιάζεται όταν βλέπει τον Ταρίκ να την περιμένει έξω από το σπίτι της. Ο Ταρίκ απολογείται για τη συμπεριφορά του και δεν δίνει σημασία στο τηλέφωνο του, που χτυπάει. Η Ράνα του λέει πως θα τον συγχωρήσει αν κλείσει το τηλέφωνο του και δεν πάνε στη δουλειά. Ο Ταρίκ δέχεται. Η Χουμεϊρά τηλεφωνεί στον Ταρίκ αλλά εκείνος δεν απαντάει...


Τετάρτη 23/12/20 - Επεισόδιο 743: Ο Γιουνούς παρατηρεί τη χαρούμενη Μπιρτσέ να βάζει τα προσωπικά της αντικείμενα στο γραφείο της και δείχνει να γοητεύεται. Ο Κερέμ κάνει διάφορες ερωτήσεις στον Γιουνούς για τον Ταρίκ. Ο Γιουνούς του λέει πως ο Ταρίκ είναι σωστός επαγγελματίας και πάντα έρχεται στην ώρα του στο γραφείο. Αν και δεν τον συμπαθεί, ομολογεί πως θαυμάζει την επαγγελματική συνέπειά του. Η Λεμάν χαίρεται όταν μαθαίνει πως η Ζουλιντέ δεν εργάζεται πια στο μαγαζί της Τουλάι αλλά αυτό δεν της αρκεί, θέλει να τη διώξει από τη γειτονιά. Ο Σαφάκ πηγαίνει από το μαγαζί να αφήσει ένα βιβλίο για τον Εμιρχάν στη Ζουλιντέ και η Τουλάι τον ενημερώνει πως δεν εργάζεται πια εκεί. Ο Ζαφέρ, ο μυστηριώδης άντρας, που είχε δει ο Κερέμ στο γραφείο του Ταρίκ, έρχεται ξανά στην εταιρία για να δει τον Ταρίκ. Ο Κερέμ τον βλέπει και του προτείνει να περιμένει στο δικό του γραφείο τον Ταρίκ.

Ο Ζαφέρ διστάζει γιατί ο Ταρίκ τον είχε προειδοποιήσει σχετικά με τον Κερέμ. Θέλει να φύγει αλλά ο Κερέμ καταφέρνει να τον πάει στο γραφείο του και του κάνει διάφορες ερωτήσεις. Ένα τηλεφώνημα γλυτώνει τον Ζαφέρ από το να δώσει εξηγήσεις καιλέγοντας πως συμβαίνει κάτι επείγον φεύγει, αφήνοντας πίσω του κάτι φακέλους για τον Ταρίκ. Ο Κερέμ διαβάζει τους φακέλους και καταλαβαίνει πως ο Ταρίκ με τον Ζαφέρ αγόρασαν μαζί γη. Ο Κερέμ το βρίσκει παράξενο και θέλει να μάθει το λόγο, που έγινε αυτή η επένδυση και γιατί δεν ανέφερε τίποτα ο Ταρίκ. Τηλεφωνεί στον Ταρίκ αλλά το τηλέφωνο του είναι κλειστό. Η Σέμα καλεί στην έπαυλη για να μιλήσει με τη Βιλντά και η Γιλντίζ τους ενημερώνει πως λείπει και δεν γνωρίζουν πότε θα επιστρέψει.

Η Σεμά και ο Τζαφέρ σκέφονται πως ίσως η Βιλντάν απολύθηκε και αν ισχύει αυτό τότε το κoρίτσι θα μείνει για πολύ καιρό μαζί τους χωρίς να λαμβάνουν χρήματα. Αυτή η ιδέα δεν αρέσει καθόλου στον Τζαφέρ. Ο Τζαφέρ είναι αποφασισμένος να πάει την Ελίφ στην έπαυλη των Χακτανίρ αν δεν επικοινωνήσει μαζί τους η Βιλντάν. Η Ζουλιντέ έχει ανάγκη από νέα δουλειά και όταν κάποιος επικοινωνεί μαζί της για να πλέξει κάποια ρούχα η χαρά της είναι μεγάλη. Η Ελίφ ακούει τον Τζαφέρ και τη Σεμά να καταστρώνουν τα σχέδια τους και χαίρεται με την προοπτική να επιστρέψει στην έπαυλη. Ο Κερέμ επιστρέφει σπίτι και ακούει τα γέλια της αδελφής του.

Ρωτάει τη Γιλντίζ τι είναι αυτό, που κάνει τόσο χαρούμενη την αδελφή του και εκείνη του λέει πως ο Ταρίκ της χάρισε μια κούνια για το μωρό. Ο Κερέμ και η Ματσιντέ δεν μπορούν να χαρούν όπως η Χουμεϊρά γιατί και οι δύο υποψιάζονται τον Ταρίκ. Ο Κερέμ πηγαίνει στο γραφείο για να μιλήσει με τον Ταρίκ και τον ρωτάει για τη γη που αγόρασε με τον Ζαφέρ. Ο Ταρίκ του λέει πως αυτό είναι μια έκπληξη για τη Χουμεϊρά και πως είναι μια επένδυση για το μέλλον του μωρού, που πρόκειται να αποκτήσουν. Ο Ταρίκ ζητάει από τον Κερέμ να μην πει τίποτα στη Χουμεϊρά. Ο Κερέμ συμφωνεί αλλά παραμένει σκεφτικός...


Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ