Breaking News

ELIF: Επεισόδια 747 - 748, 4ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τετάρτη 30/12/20 - Επεισόδιο 747: Η Ρεϊχάν ανησυχεί επειδή η μητέρα της δεν της έχει τηλεφωνήσει. Πιστεύει πως κάτι δεν πάει καλά και φοβάται πως τα αδέλφια της είναι ο λόγος. Ο Κερέμ ανακαλύπτει το ψέμα του Ταρίκ σχετικά με τη συνάντηση του με τον πρόεδρο μιας άλλης εταιρίας. Η Ματσιντέ και η Παρλά ζητούν να μάθουν από τη Χουμεϊρά γιατί τους είπε ψέματα. Η Χουμεϊρά δεν αντέχει και παθαίνει νευρική κρίση. Στη συνέχεια έχει φοβερούς πόνους. Η Ματσιντέ, η Παρλά, η Γιλντίζ και η Ρεϊχάν ανησυχούν για την υγεία της. Η Παρλά θέλει να ενημερώσει τον Ταρίκ αλλά η Χουμεϊρά αντιδρά αρνητικά. 

Η Παρλά καλεί τον Κερέμ. Εκείνη την ώρα ο Κερέμ κάνει κάποιες ερωτήσεις στον Ταρίκ για να αποκαλύψει το ψέμα του. Το τηλεφώνημα διακόπτει την κουβέντα τους και πηγαίνουν και οι δυο στην έπαυλη. Η Ματσιντέ ειδοποιεί τον γιατρό να έρθει καθώς η Χουμεϊρά δεν θέλει να πάει στο νοσοκομείο. Η μητέρα της Ρεϊχάν έρχεται στην έπαυλη. Η Ρεϊχάν σοκάρεται όταν τη βλέπει ξαφνικά μπροστά της. Η μητέρα της εξηγεί πως τα αδέλφια της εξακολουθούν να την αναζητούν και την άκουσαν να μιλάει μαζί της στο τηλέφωνο οπότε αναγκάστηκε να το σκάσει. Η Ρεϊχάν την πηγαίνει σε ένα δωμάτιο και της ζητάει να την περιμένει εκεί γιατί αντιμετωπίζουν ένα έκτακτο πρόβλημα με την κυρία Χουμεϊρά. Η Τουλάι και η Ιντζί επισκέπτονται την Ζουλιντέ. Η Τουλάι της λέει πως όλοι οι πελάτες ρωτάνε για εκείνη. Εξαιτίας της Ιντζί η Ζουλιντέ αναγκάζεται να ομολογήσει πως δεν έχει βρει δουλειά ακόμη και πλέκει ρούχα για τους γείτονες όταν υπάρχει ανάγκη.

Ο Σαφάκ λέει στη μητέρα του πως δεν θα επιστρέψει σπίτι αν δεν μιλήσει στην Τουλάι για να πάρει πίσω στη δουλειά τη Ζουλιντέ. Η Λεμάν κάνει την άρρωστη αλλά ο Σαφάκ δεν πέφτει στην παγίδα της. Ο γιατρός εξετάζει τη Χουμεϊρά και δεν διαπιστώνει να συμβαίνει κάτι στο μωρό αλλά της ζητάει να πάει στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Ο Ταρίκ και ο Κερέμ φτάνουν στην έπαυλη. Ο Ταρίκ πηγαίνει στο πλευρό της γυναίκας του αλλά εκείνη του φέρεται ψυχρά. Ο Ταρίκ θέλει να της κρατήσει το χέρι αλλά εκείνη το τραβάει. Η Ματσιντέ λέει στον Κερέμ πως η Χουμεϊρά της είπε ψέματα. Μητέρα και γιος ανταλλάσσουν πληροφορίες και καταλαβαίνουν πως κάτι συμβαίνει αλλά προς το παρόν προτιμούν να παραμείνουν σιωπηλοί για να μη δημιουργήσουν μεγαλύτερη ένταση στη Χουμεϊρά. Η Ρεϊχάν πηγαίνει τη μητέρα της στο δωμάτιο της και της φέρνει φαγητό. Η μητέρα της θεωρεί πως πρέπει να ενημερώσουν τη Ματσιντέ για την παρουσία της στο σπίτι…


Δευτέρα 4/1/21 - Επεισόδιο 748: Η Ρεϊχάν πηγαίνει στην κουζίνα για να πει στη Γιλντίζ πως η μητέρα της είναι στην έπαυλη αλλά πριν προλάβει να μιλήσει έρχεται ο Κερέμ και ζητάει παυσίπονα. Η Ματσιντέ και οι υπόλοιπο μεταφέρουν τη Χουμεϊρά στο δωμάτιο της. Η Παρλά μένει μόνη στο σαλόνι και δεν της αρέσει όσα συμβαίνουν καθώς νιώθει πως η Χουμεϊρά τραβάει όλη την προσοχή. Θέλει να μιλήσει στη Χουμεϊρά για τη σχέση του Κερέμ με τη Ρεϊχάν γιατί χρειάζεται τη βοήθεια της για να κερδίσει την καρδιά του Κερέμ. Αλλά η Χουμεϊρά δεν μπορεί να τη βοηθήσει γιατί είναι άρρωστη. Η Ρεϊχάν δεν βρίσκει παυσίπονα και προσφέρεται να φτιάξει ένα τσάι από βότανα. Η Παρλά επεμβαίνει και λέει πως έχει στην τσάντα της παυσίπονα ενώ διατάζει τη Ρεϊχάν να της ετοιμάσει καφέ. Η Ρεϊχάν δεν έχει άλλη επιλογή από το να την υπακούσει. Η Ματσιντέ και η Παρλά μιλάνε για τη Χουμεϊρά.

Η Παρλά ορκίζεται πως δεν ξέρει τι συμβαίνει στη Χουμεϊρά αλλά υπόσχεται να είναι δίπλα της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και θεωρεί πως η κρίση που περνάει έχει να κάνει με τις ορμόνες της εγκυμοσύνης. Η Ρεϊχάν πηγαίνει καφέ στην Παρλά και τον Κερέμ και ένα φλυτζάνι τσάι. Η Παρλά θυμώνει επειδή της ζήτησε να τους φέρει μόνο καφέ. Μισεί πραγματικά τη Ρεϊχάν και ο μεγαλύτερος της φόβος είναι μήπως εξαιτίας της χάσει τον Κερέμ. Η Βιλντάν και η Ελίφ είναι στο νέο τους σπίτι και η μικρή ρωτάει για πόσο καιρό θα μείνουν εκεί γιατί θέλει να επιστρέψει στην έπαυλη. Η Βιλντάν της απαντάει πως θα γίνει και αυτό αλλά όχι ακόμα. Η Παρλά μένει άφωνη όταν στον νέο κατάλογο με παπούτσια της εταιρίας βλέπει τη Ρεϊχάν ως μοντέλο. Αυτό είναι κάτι που δεν το είχε φανταστεί να συμβαίνει. Θεωρεί πως η Ρεϊχάν ικέτευσε τον Κερέμ για να συμβεί αυτό.

Ο Κερέμ της διευκρινίζει πως στην πραγματικότητα εκείνοι ικέτευσαν τη Ρεϊχάν να γίνει μοντέλο και να τους βοηθήσει. Η Παρλά δεν μπορεί να το δεχθεί και ο Κερέμ καταλαβαίνει πως η κατάσταση την ενοχλεί και την πιέζει ακόμα περισσότερο λέγοντας της πως αν η Ρεϊχάν το επιθυμεί μπορεί να είναι και στον επόμενο κατάλογό τους ως μοντέλο. Ο Σαφάκ επιμένει να πιέζει τη μητέρα του να μιλήσει στην Τουλάι για να πάρει πίσω τη δουλειά της η Ζουλιντέ, διαφορετικά δεν επιστρέφει σπίτι. Η Τουλάι ζητάει από τη Ζουλιντέ να επιστρέψει στο μαγαζί αλλά εκείνη δεν θέλει να τη φέρει σε δύσκολη θέση και η Τουλάι της λέει πως δεν θέλει να τη χάσει, τη νιώθει σαν αδελφή της. Η Παρλά πηγαίνει στην κουζίνα και βάζει τις φωνές στη Ρεϊχάν. Την κατηγορεί πως είναι μια τυχοδιώκτρια και πως το παίζει αθώα για να κερδίσει την καρδιά του Κερέμ και να ζήσει μια πλούσια ζωή. Η Γιλντίζ μπαίνει στην κουζίνα και η Παρλά φεύγει. Η Ρεϊχάν δεν μπορεί να τα ανεχθεί όλα αυτά, νιώθει απαίσια. Ο Κερέμ τη βλέπει ενώ πηγαίνει στο δωμάτιο της και καταλαβαίνει πως δεν είναι καλά…


Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ