Breaking News

ELIF: Επεισόδια 749 - 750 - 751 - 752, 4ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τρίτη 5/1/21 - Επεισόδιο 749: Η Λεμάν είναι μόνη της στο σπίτι. Ο Σαφάκ είναι αποφασισμένος να μην γυρίσει αν η Λεμάν δεν αλλάξει γνώμη σχετικά με τη Ζουλιντέ. Ο Ταρίκ προσπαθεί να πλησιάσει τη Χουμεϊρά αλλά εκείνη δεν είναι πια ο ίδιος άνθρωπος. Πιστεύει πως ο άντρας της την απατάει. Η εγκυμοσύνη την έχει κάνει ακόμα πιο ευαίσθητη. Η Ρεϊχάν είναι στον κήπο και κλαίει δεν μπορεί να ξεπεράσει τα όσα της είπε η Παρλά. Καθώς κλαίει τη βλέπει η Παρλά και χαίρεται. Η Ρεϊχάν μιλάει στον εαυτό της και λέει πως θα έφευγε αμέσως αν είχε βρει το βραχιόλι της.

Η Παρλά την ακούει και θυμάται πως είχε δει ένα βραχιόλι στο αυτοκίνητο του Κερέμ. Πιστεύει πως ο Κερέμ κρύβει το βραχιόλι για κάποιο λόγο. Τώρα είναι ακόμα πιο θυμωμένη και ξέρει πως βρίσκεται σε πόλεμο με τη Ρεϊχάν για την καρδιά του Κερέμ και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να είναι αυτή η χαμένη. Η μητέρα της Ρεϊχάν είναι ακόμα στο δωμάτιο της. Η Ρεϊχάν δεν βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία να μιλήσει στην οικογένεια για την παρουσία της μητέρας της στην έπαυλη και θα πρέπει να περιμένουν μέχρι την επόμενη μέρα. Το επόμενο πρωί η Παρλά έρχεται στην έπαυλη για να πάρει πρωινό με την οικογένεια. Έχει αποφασίσει να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στην έπαυλη με συγκεκριμένο στόχο.

Η Ελίφ είναι με τη Βιλντάν αλλά θέλει να επιστρέψει στην έπαυλη. Η Ράνα πηγαίνει στο γραφείο του Ταρίκ και εκείνος της μιλάει για τα νυχτερινά μηνύματα, που του στέλνει. Της ζητάει με ευγενικό τρόπο να σταματήσει να το κάνει και εκείνη συμφωνεί. Του προτείνει να δειπνήσουν μαζί αλλά ο Ταρίκ της λέει πως πρέπει να επιστρέψει σπίτι αλλά η κοπέλα επιμένει. Η Πάρλα μπαίνει κρυφά στο δωμάτιο του Κερέμ για να ψάξει για το βραχιόλι και καταφέρνει να το βρει. Η Ρεϊχάν θέλει να μιλήσει στη Ματσιντέ για τη μητέρα της αλλά εκείνη έχει μια επείγουσα δουλειά και πρέπει να φύγει. Η Ρεϊχάν δεν προλαβαίνει να της πει τίποτα. Η Λεμάν ανησυχεί για τον Σαφάκ. Όταν συναντάει τη Ζουλιντέ τη ρωτάει που είναι ο γιος της. Η Ζουλιντέ δεν καταλαβαίνει γιατί της κάνει αυτή την ερώτηση. Η Λεμάν πιστεύει πως ο Σαφάκ μένει στο σπίτι της Ζουλιντέ.

Η Χουμεϊρά λαχταράει να φάει κάτι γλυκό ενώ είναι στο σαλόνι με την Παρλά. Καλούν τη Ρεϊχάν να τους σερβίρει αλλά εκείνη δεν είναι εκεί. Η Παρλά κατηγορεί τη Ρεϊχάν και λέει πως είναι τεμπέλα. Δεν χάνει ευκαιρία για να μιλήσει άσχημα για τη Ρεϊχάν. Η Χουμεϊρά πηγαίνει στο δωμάτιο της Ρεϊχάν θυμωμένη και εκεί βλέπει τη μητέρα της την οποία περνάει για κάποια κλέφτρα. Η Ρεϊχάν εμφανίζεται ενώ η Χουμεϊρά κατσαδιάζει τη μητέρα της. Η Ρεϊχάν επεμβαίνει και εξηγεί στη Χουμεϊρά πως η μητέρα της ήρθε να την επισκεφθεί. ‘Όταν η Χουμεϊρά επιστρέφει στο σαλόνι ζητάει από τη Γιλντίζ να της φτιάξει ένα γλυκό με λεμόνι. Η Γιλντίζ όμως δεν ξέρει όμως να φτιάχνει αυτό το γλυκό...


Τετάρτη 6/1/21 - Επεισόδιο 750: Η μητέρα της Ρεϊχάν είναι λυπημένη επειδή την είδε η Χουμεϊρά. Η Ρεϊχάν την καθησυχάζει και της λέει πως θα τα εξηγήσουν όλα στη Ματσιντέ μόλις επιστρέψει. Η Λεμάν ρωτάει τη Ζουλιντέ που είναι ο Σαφάκ και εκείνη δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει και γιατί την κατηγορεί. Ο Σαφάκ έρχεται και επεμβαίνει πριν η μητέρα του κάνει τα πράγματα χειρότερα. Ο Σαφάκ και η μητέρα του επιστρέφουν σπίτι. Η Λεμάν πιστεύει πως ο γιος της επέστρεψε μόνιμα αλλά εκείνος έχει έρθει για να πάρει μερικά πραγματά του και να επιστρέψει στο σπίτι των φίλων του, που τον φιλοξενούν. Η Λεμάν αναγκάζεται να υποχωρήσει και του λέει πως θα μιλήσει στην Τουλάι για να δώσει πίσω στη Ζουλιντέ τη δουλειά της.

Ο Σαφάκ αποφασίζει να μείνει αλλά στην πραγματικότητα η Λεμάν κερδίζει απλά χρόνο γιατί δεν έχει σκοπό να μιλήσει στην Τουλάι. Η Ζουλιντέ ετοιμάζει τα ρούχα, που της ζήτησε η γειτόνισσά της αλλά εκείνη δεν μπορεί να της δώσει όλα τα χρήματα, που είχαν κανονίσει. Η Παρλά καταφέρνει να πάρει με το μέρος της τη Χουμεϊρά καθώς παρουσιάζει την ιστορία με το βραχιόλι της Ρεϊχάν παραποιημένη. Η Χουμεϊρά πιστεύει και εκείνη ότι η Ρεϊχάν είναι μια χρυσοθήρας και όταν η κοπέλα πηγαίνει να πάρει τα φλυτζάνια του καφέ την κατηγορεί. Η Ρεϊχάν φεύγει κλαίγοντας. Το σχέδιο της Παρλά αρχίζει να δουλεύει και παίζει το ρόλο της πολύ καλά. Θέλει να κατακτήσει τον Κερέμ και θα κάνει τα πάντα για να το πετύχει. Η Ρεϊχάν κλαίει και η Παρλά τη βρίσκει και της δίνει το βραχιόλι της.

Συνεχίζει να την κατηγορεί και η Ρεϊχάν νιώθει απαίσια. Αποφασίζει να φύγει και μαζεύει τα πράγματά της. Η μητέρα της θέλει να μάθει το γιατί και νομίζει πως ευθύνεται εκείνη για την ξαφνική απόφαση της κόρης της. Η Ρεϊχάν της εξηγεί πως δεν έχει να κάνει με την επίσκεψη της αλλά πρέπει να φύγουν. Η κοπέλα δεν έχει το κουράγιο να μιλήσει στη μητέρα της για τις φοβερές κατηγορίες εναντίον της και πιστεύει πως δεν πρέπει να μιλήσει ούτε στη Ματσιντέ. Αν της μιλήσει θα δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση της με την κόρη της, τη Χουμεϊρά. Η Βιλντάν έχει αλλάξει και φέρεται καλά στην Ελίφ…


Πέμπτη 7/1/21 - Επεισόδιο 751: Λίγο πριν φύγει η Ρεϊχάν συναντάει στην είσοδο της έπαυλης τον Κερέμ. Εκείνος καταλαβαίνει πως η κοπέλα είναι λυπημένη και πως έκλαιγε και θέλει να μάθει τι την απασχολεί.  Η Ρεϊχάν δεν του αποκαλύπτει τον λόγο που είναι λυπημένη και ο Κερέμ σκέφτεται πως ίσως της λείπει η πατρίδα της και η μητέρα της. Η Ρεϊχάν του απαντάει πως είναι ένας καλός άνθρωπος και του εύχεται καλή τύχη στη ζωή του. Ο Κερέμ δεν καταλαβαίνει και θέλει να μάθει για ποιο λόγο του είπε κάτι τέτοιο.  Η Ρεϊχάν τον κοιτάζει μέσα στα μάτια και ο Κερέμ της κρατάει τρυφερά τα χέρια. Μένουν έτσι για λίγο και μετά η Ρεϊχάν τραβάει τα χέρια της από τα δικά του και φεύγει. Ο Κερέμ δεν έχει ιδέα για ποιο λόγο του είπε αυτά τα λόγια και πηγαίνει στο σαλόνι όπου συναντά την Παρλά και την Χουμεϊρά να συζητάνε. Ο Κερέμ τις ρωτάει πως ήταν η μέρα τους και εκείνες δεν αναφέρουν τίποτα για το περιστατικό με τη Ρεϊχάν. Ο Κερέμ λέει πως έχει δουλειά και ανεβαίνει στο δωμάτιο του. Πριν όμως ζητάει καφέ και ζητάει να του τον φτιάξει η Ρεϊχάν.

Η Χουμεϊρά του λέει πως η Ρεϊχάν θα είναι απασχολημένη γιατί τις έχει αναθέσει κάποιες δουλειές.  Ο Κερέμ πηγαίνει στο δωμάτιο του και η Χουμεϊρά προτείνει στην Παρλά να του πάει εκείνη τον καφέ του. Αποφασίζουν να μην πουν τίποτα στον Κερέμ για όσα συνέβησαν με τη Ρεϊχάν. Η Παρλά πηγαίνει τον καφέ στο δωμάτιο του Κερέμ ενώ η Ρεϊχάν και η μητέρα της φεύγουν από την έπαυλή. Η Παρλά τις βλέπει από το παράθυρο αλλά φροντίζει να μην τις δει ο Κερέμ.  Η Ματσιντέ επιστρέφει στην έπαυλη και φέρνει δώρα για όλους, ακόμα και για τη Γιλντίζ και τη Ρεϊχάν. Η Γιλντίζ πηγαίνει στο δωμάτιο της Ρεϊχάν για να την ειδοποιήσει και βρίσκει ένα αποχαιρετιστήριο σημείωμα. Η Γιλντίζ το διαβάζει και επιστρέφει δακρυσμένη στο σαλόνι. Ο Κερέμ και η Ματσιντέ διαβάζουν το σημείωμα στο οποίο η Ρεϊχάν λέει πως επιστρέφει στο χωριό της γιατί η μητέρα της είναι άρρωστη, χωρίς να αναφέρει τίποτα για το επεισόδιο με τη Χουμεϊρά και την Παρλά.

Ο Κερέμ αισθάνεται πολύ άσχημα και θυμάται την πρώτη τους συνάντηση. Δεν μπορεί να καταλάβει γιατί έφυγε χωρίς να πει αντίο. Η Ματσιντέ βρίσκει παράξενη την κατάσταση με τη Ρεϊχάν και μιλάει με τη Γιλντίζ. Ο Ταρίκ λέει στη Χουμεϊρά πως θα έχει μια πολυάσχολη μέρα και εκείνη δεν τον πιστεύει αλλά αντιδρά φυσιολογικά, σαν να μη συμβαίνει τίποτα.  Στο τραπέζι η Χουμεϊρά μιλάει άσχημα για τη Ρεϊχάν και ο Κερέμ δεν μπορεί να το ανεχθεί. Αντιδρά στα σχόλια της αδελφής του και η Ματσιντέ επεμβαίνει για να σταματήσει ο καυγάς. Ο Ταρίκ θυμάται ότι είχε πει στη Ράνα ότι θα της τηλεφωνούσε το προηγούμενο βράδυ αλλά δεν το έκανε. Της τηλεφωνεί αμεσως πανικόβλητος αλλά εκείνη δεν απαντά. Πηγαίνει στο γραφείο του στην εταιρία αλλά είναι θυμωμένη και του λέει πως δεν ενδιαφέρεται για εκείνη πια. Ο Ταρίκ της ζητάει να του πει τι πρέπει να κάνει για να επανορθώσει.  Η Παρλά πηγαίνει στην έπαυλη και συζητάει με τη Ματσιντέ για μια νέα υπηρέτρια αλλά εκείνη της λέει πως θα φροντίσει η ίδια να τακτοποιήσει αυτό το θέμα. Η Παρλά πηγαίνει στο δωμάτιο της Χουμεϊρά και συζητούν για τον θρίαμβό τους. Η Χουμεϊρά της λέει πως δεν πρέπει να αναφέρουν πως είχε έρθει η μητέρα της Ρεϊχάν στην έπαυλη...


Παρασκευή 8/1/21 - Επεισόδιο 752: Η Λεμάν επισκέπτεται την Τουλάι στο μαγαζί και της λέει πως θέλει να μιλήσει για κάτι μαζί της αλλά δεν βρίσκει τα σωστά λόγια και της λέει πως θα ξαναέρθει άλλη στιγμή. Ο Κερέμ προσπαθεί να καταλάβει γιατί έφυγε η Ρεϊχάν. Η Γιλντίζ του λέει πως η κοπέλα είχε κάποιο πρόβλημα με τη μητέρα της. Ο Κερέμ διατηρεί τις αμφιβολίες του και είναι αναστατωμένος. Δεν υπάρχει πια καμία αμφιβολία, είναι εpωτευμένος με τη Ρεϊχάν.  Η Ματσιντέ λέει στον Κερέμ πως θα συνεχίσει να τηλεφωνεί στη Ρεϊχάν και είναι πρόθυμη να τη βοηθήσει αν το χρειάζεται. Η Ελίφ έχει ξαφνιαστεί από το πόσο ευγενικά της φέρεται η Βιλντάν. Η Χουμεϊρά θέλει αποδείξεις για την απιστία του άντρα της και καταστρώνει τα σχέδιά της.  Επισκέπτεται τον Ταρίκ χωρίς προειδοποίηση στην εταιρία και τον βρίσκει να εργάζεται με τον Γιουνούς. Στη συνέχεια προτείνει στον άντρα της να φάνε έξω μαζί το μεσημέρι. Η Ράνα τους βλέπει. 

Ο Γιουνούς θέλει να δουλέψει ξανά με τη Ρεϊχάν και ο Κερέμ του λέει πως είναι αδύνατο γιατί η κοπέλα έφυγε. Ο Γιουνούς καταλαβαίνει πως αυτό έχει στενοχωρήσει τον φίλο του και ξέρει πως ο Κερέμ είναι εpωτευμένος με τη Ρεϊχάν. Η Λεμάν πείθεται τελικά από μια φίλη της να μιλήσει στην Τουλάι για τη Ζουλιντέ και να της ζητήσει να την πάρει πίσω στη δουλειά. Η Βιλντάν επισκέπτεται τον Ταρίκ στο γραφείο του και εκείνος ξαφνιάζεται. Η Βιλντάν του λέει πως ίσως έχει κάποιο στοιχείο για να βρει την Ελίφ και φαίνεται αυτή τη φορά να στέκεται απέναντί του χωρίς να τον φοβάται.  Η Βιλντάν του λέει πως κάποιοι ψάχνουν την Ελίφ και ο Ταρίκ σκέφτεται πως η Ματσιντέ θα έχει στείλει κάποιον να τη βρει. Η Βιλντάν του λέει πως θέλει να τον βοηθήσει αλλά στην πραγματικότητα έχει ένα σχέδιο...


Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ