Breaking News

ΕΣΗΕΑ: «Αναβάλλεται η κατάθεση του νομοσχεδίου Πέτσα - Η διαβούλευση συνεχίζεται»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε προηγούμενη ανακοίνωση η ΕΣΗΕΑ ανέφερε: «Αποδεχόμαστε την πρόσκληση του Υπουργού κυρίου Στέλιου Πέτσα για συνέχιση του διαλόγου και παραμένουμε σε απεργιακή ετοιμότητα. Προειδοποιούμε ότι δεν θα δεχθούμε αιφνιδιασμό με κατάθεση του επίμαχου νομοσχεδίου στη Βουλή».

Σήμερα, Δευτέρα, ενημέρωσε ότι αναβάλλεται η κατάθεση του επίμαχου νομοσχεδίου για τους Ραδιοτηλεοπτικούς Σταθμούς Πανελλήνιας εμβέλειας προκειμένου να συνεχιστεί ο διάλογος με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και η διαβούλευση του Υπουργού με τους εργαζόμενους στο χώρο των ΜΜΕ.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

«Μετά τη σημερινή συνάντηση εκπροσώπων των Ομοσπονδιών και των Ενώσεων στο χώρο του Τύπου με τον αρμόδιο Υπουργό Στέλιο Πέτσα, αναβάλλεται η κατάθεση του επίμαχου νομοσχεδίου για τους Ραδιοτηλεοπτικούς Σταθμούς Πανελλήνιας εμβέλειας προκειμένου να συνεχιστεί ο διάλογος με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και η διαβούλευση του Υπουργού με τους εργαζόμενους στο χώρο των ΜΜΕ.

Παραμένουμε σε αγωνιστική επαγρύπνηση και απεργιακή ετοιμότητα και συμμετέχουμε στη διαβούλευση και στον περαιτέρω διάλογο.

Η διαβούλευση συνεχίζεται.

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ομοσπονδιών της Ελλάδος

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ (ΠΟΕΣΥ)
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΜΜΕ (ΠΟΕΠΤΥΜ)
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ (ΠΟΣΠΕΡΤ)»