Breaking News

Γιάννης Πλακιωτάκης: «Ανησύχησα... έχεις να κάνεις με έναν ιό που είναι φονικός και δεν γνωρίζεις τα όριά του» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γιάννης Πλακιωτάκης είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»... Μετά από νοσηλεία 25 ημερών, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε νοσηλευτεί σε ΜΑΦ αλλά και ΜΕΘ, χθες πήρε εξιτήριο.

«Ανησύχησα... είναι ανθρώπινα συναισθήματα όταν έχεις να κάνεις με έναν ιό που δεν γνωρίζεις τα όριά του. Προφανώς ο ιός είναι φονικός. Ζώντας και τη μοναξιά της ασθένειας είναι λογικό κι ανθρώπινο να σου δημιουργηθούν όλα αυτά τα συναισθήματα, ιδιαίτερα τις πρώτες μέρες που δεν γνωρίζεις πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός» τόνισε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος».

Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Όσο περνούσαν οι μέρες και άρχισε η φαρμακευτική αγωγή και ένιωθα καλύτερα τότε πίστεψα ότι μπορώ να τον ξεπεράσω και να τον νικήσω. Δεν έφτασα στο σημείο να μην μπορώ να πάρω ανάσα. Τα κυριότερα συμπτώματα που είχα ήταν ο υψηλός πυρετός και η έλλειψη οξυγόνου».

«Είναι προφανές ότι πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι... Πρέπει να αντιληφθούμε όλοι ότι πρέπει να νικήσουμε τον ιό» επισήμανε νωρίτερα ο Γιάννης Πλακιωτάκης.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του.