Breaking News

Γιώργος Μαυρίδης: «Προσπαθώ να καταλάβω για ποιο λόγο με χτύπησε τόσο σοβαρά ο κορονοϊός» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον περασμένο μήνα ο Γιώργος Μαυρίδης και η σύντροφός του Κρίστη Καθάργια είχαν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτούν στο νοσοκομείο.

Ο παρουσιαστής και tattoo artist, που νοσηλεύτηκε με πιο σοβαρά συμπτώματα, μίλησε για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό στο Tik Talk και τον Αντώνη Σρόιτερ. Μεταξύ άλλων, τόνισε:

«Έχω πνευμονία και στους δύο πνεύμονες, θα μου πάρει πολλούς μήνες να το ξεπεράσω πλήρως, αλλά με τον κορονοϊό ξεμπέρδεψα. Το τελευταίο, που κληρονόμησα, είναι και μια γαστρεντερίτιδα, η οποία με ξανάστειλε και δεύτερη φορά στο νοσοκομείο, αλλά το ξεπέρασα κι αυτό.

Νοσηλεύτηκα από την 8η μέρα έως την 13η του κύκλου που κάνει ο κορονοϊός. Μετά βγήκα από το νοσοκομείο και κάπου την 20η μέρα, παρότι έκανα το τεστ και ήμουν αρνητικός, είχα σαν σύμπτωμα τη διάρροια. Είχε εξασθενίσει ο οργανισμός μου. Κάποια στιγμή έπεσε η πίεσή μου και είχα λιποθυμικό επεισόδιο και επειδή είχα και την πνευμονία αναγκάστηκα και πήρα ασθενοφόρο και πήγα ξανά στο νοσοκομείο. Βγήκα μετά από 3 ημέρες.

Τώρα είμαι αρκετά καλά. Ελπίζω να μη μου αφήσει κάποιο κουσούρι, το εύχομαι. Συζητάω με το γιατρό μου και προσπαθώ να καταλάβω για ποιο λόγο με βρήκε ευάλωτο και με χτύπησε τόσο σοβαρά ο ιός, παρόλο που δεν είμαι μεγάλος σε ηλικία και δεν έχω κάποιο υποκείμενο νόσημα».

Δείτε στο βίντεο όσα εξομολογήθηκε στον Αντώνη Σρόιτερ.