Breaking News

GNTM 3: Αποχώρησε η Λία Τσουζντάν (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο προηγούμενο επεισόδιο είχε αποχωρήσει ο Δημοσθένης Τζουμάνης και στην τελική 8άδα του GNTM 3 υπήρξε ισορροπία στην αναλογία αγοριών - κoριτσιών.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 1 Δεκεμβρίου, guest σταρ ήταν η Τάμτα, το απόλυτο fashion icon της ελληνικής showbiz και ο επιβλητικός Mente Fuerte, που έφεραν στο GNTM 3 τη νέα τους επιτυχία «Δεν είσαι εδώ» και κάλεσαν τα μοντέλα να συμμετέχουν στην promo αφίσα του κομματιού.

Η ενέργεια και οι υποδείξεις τους αποτέλεσαν σπουδαία βοήθεια για τους διαγωνιζόμενους, που έπρεπε να βγάλουν συναίσθημα και κίνηση, καθώς πόζαραν μπροστά από τα γράμματα του τίτλου.

Η Ξένια Μοτσκαλίδου, το μοντέλο που είχε την καλύτερη προσπάθεια στην προηγούμενη δοκιμασία, έκανε την αντιστοίχιση στα props, ενώ αφαίρεσε το δικαίωμα από τον Ανδρέα Αθανασόπουλο να ακούει μουσική, σε ένα concept που απαιτούσε χορευτικές πόζες. Ο διακεκριμένος φωτογράφος FreddieF. απαθανάτισε τις προσπάθειες των παιδιών, τα οποία φάνηκε να δυσκολεύονται υπό το βάρος των απαιτήσεων.

Η δοκιμασία ολοκληρώθηκε και τα μοντέλα βρέθηκαν στο πλατό απέναντι από τις κριτές Βίκυ Καγιά, Άγγελο Μπράτη, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Δημήτρη Σκουλό.

Την καλύτερη φωτογραφία είχε ο Ηρακλής Τσουζίνοφ. Στη συνέχεια η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε την αποχώρηση της Λίας Τσουζντάν.

Να σημειωθεί ότι η 20χρονη Λία γεννήθηκε στο Χάρκοβο της Ουκρανίας. Στην Ελλάδα ήρθε το 2018, αφήνοντας πίσω την οικογένεια της, για να σπουδάσει στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα. Η αποχώρηση της Λίας στο τελευταίο βίντεο.