Breaking News

GNTM 3 - Τελικός: Μεγάλος νικητής ο Ηρακλής Τσουζίνοφ (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο τρίτος κύκλος του Greece's Next Top Model ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης 15 Δεκεμβρίου, περίπου στις 2 μετά τα μεσάνυχτα, με τον Ηρακλή Τσουζίνοφ να αναδεικνύεται νικητής στον μεγάλο τελικό.

Οι τέσσερις, που διεκδίκησαν τον τίτλο του GNTM 3, ήταν o Αιμιλιάνο Μάρκου, ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ και η Παρασκευή Κερασιώτη.

Ο Αιμιλιάνο Μάρκου δεν κατάφερε να προχωρήσει μετά την πρώτη δοκιμασία, που ήταν μια πασαρέλα για λογαριασμό αναγνωρισμένων brand μόδας.

Κατόπιν, ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ και η Παρασκευή Κερασιώτη, οδηγήθηκαν στο τελικό στάδιο των δοκιμασιών, που ήταν διπλή φωτογράφηση μόδας, δια χειρός Δημήτρη Σκουλού. Το εμβληματικό Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά έγινε το σκηνικό για τα δύο σετ.

Τελικά μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Ηρακλής Τσουζίνοφ. Η τελική κατάταξη (από τη βαθμολογία κριτών και κοινού) είναι:

• Ηρακλής Τσουζίνοφ 95,2 βαθμοί.
• Παρασκευή Κερασιώτη 87 βαθμοί.
• Ανδρέας Αθανασόπουλος 84,8 βαθμοί.


Τα έπαθλα για τον Ηρακλή είναι μεγάλα: χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ, ένα ρολόι και κοσμήματα συνολικής αξίας 20.000 ευρώ από το House of Jewels κι ένα αυτοκίνητο Mitsubishi Space Star. Επίσης, θα υπάρξει συνεργασία, με διετές συμβόλαιο, με ένα εκ των κορυφαίων και πιο ισχυρών πρακτορείων μοντέλων, παγκοσμίως, το Elite London.

Η παραγωγή έγραψε στο Instagram: «Ο Ηρακλής είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού #GNTMgr αφού κατάφερε να αποσπάσει τους περισσότερους βαθμούς! Ο τίτλος και τα έπαθλα είναι δικά του, ενώ ο δρόμος για μια λαμπρή καριέρα, μόλις άνοιξε».


Δείτε το βίντεο.