Breaking News

Η Αγγελική μίλησε για το χωρισμό της με τον Ηρακλή Τσουζίνοφ (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ είχε ανακοινώσει το χωρισμό του μετά τη νίκη του στο GNTM 3. Μάλιστα, φήμες ανέφεραν ότι συμπαίκτριά του ήταν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του με την Αγγελική...

Η πρώην σύντροφός του,  Αγγελική Κάτρη, είπε στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» και τον ρεπόρτερ Αρτ:

«Οι συγκυρίες αλλάζουν, οι άνθρωποι αλλάζουν, όπως τα είπα και στα stories μου. Λογικό είναι, αναλόγως με τι άτομα συναναστρέφεσαι το περιβάλλον αλλάζει. Aλλάζουν πολλά γενικά...

Δεν υπήρξε ποτέ τσακωμός, ο καθένας πήρε το δρόμο του και κοιτά τα επαγγελματικά του. Εγώ στο χορό, εκείνος στο modelling και είμαστε πολύ κομπλέ. Εννοείται ότι τον στήριξα και στον τελικό, μέχρι την τελευταία στιγμή, είπα και στον κόσμο να τον ψηφίσει.

Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Άνθρωποι είμαστε, περάσαμε πάρα πολύ όμορφα μαζί και εννοείται ότι θα τον στηρίξω. Η τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν όταν του είπα συγχαρητήρια για τη νίκη του. Ήταν λογικό να επηρεαστεί και να αποκτήσει νέες συνήθειες τόσο καιρό που ήταν κλεισμένος στο σπίτι.

Δεν ξέρω αν θα τα ξαναβρούμε. Τώρα έχει κλείσει αυτός ο κύκλος και δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Εγώ νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου.

Δεν έχω δει φωτογραφίες με τη Μαρινέλα. Δεν ξέρω αν επηρεάστηκε απ' αυτό η σχέση μας. Δεν έχω να απαντήσω κάτι σ' αυτό. 

Δε θεωρώ σημαντικό ότι έσβησε τις κοινές μας φωτογραφίες στο Instagram. Από τη στιγμή που είμαι πρώην, είναι λογικό. Εγώ έσβησα τη μία φωτογραφία, αλλά την άλλη την κράτησα γιατί μ' αρέσει πολύ. Εκείνου ήταν και πρώτο post, ίσως γι' αυτό την έσβησε. Ακόμα ακολουθούμε ο ένας τον άλλον στο Instagram».