Breaking News

Η προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και στον Σύλλογο «Άγιος Νικόλαος» (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στo «Χαμόγελο του Παιδιού» και στον Σύλλογο «Άγιος Νικόλαος» προσέφερε η Ελληνική Αστυνομία είδη που συγκεντρώθηκαν εθελοντικά από Υπηρεσίες της Αττικής.

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, με αφορμή την παράδοση των ειδών, επικοινώνησε και συνομίλησε με τους Προέδρους των δυο Συλλόγων.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Με πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, πραγματοποιήθηκε πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, (τρόφιμα, φάρμακα, είδη ρουχισμού, κ.α.), από το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό του Σώματος.

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν από το προσωπικό των Υπηρεσιών της Αττικής προσφέρθηκαν χθες, Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020, στον Οργανισμό «Χαμόγελο του Παιδιού» - Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Νομού Αττικής και στον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων «Άγιος Νικόλαος», ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς τους.

Με αφορμή την παράδοση των ειδών, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, σε διαδικτυακή συνομιλία με τον Πρόεδρο του «Χαμόγελο του Παιδιού», Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο, μεταξύ άλλων, τόνισε:

"Η σημερινή προσφορά από το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. προς τα παιδιά του «Χαμόγελου του Παιδιού» είναι προσφορά αγάπης, στοργής, ελπίδας και αισιοδοξίας, ενώ συμβολίζει την προσπάθειά μας να βρισκόμαστε διαρκώς δίπλα σε κάθε παιδί, να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες του, να στηρίζουμε τα όνειρά του … Σας ευχαριστούμε για την εξαίρετη συνεργασία και είμαι βέβαιος για τη συνέχιση αυτής. Να ευχηθώ σε εσάς προσωπικά και στο προσωπικό του «Χαμόγελου του Παιδιού» καλή δύναμη και ευδόκιμη συνέχεια στο έργο που επιτελείτε, αλλά και σε όλα τα παιδιά να ευχηθώ χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία, αισιοδοξία και ασφάλεια".

Παράλληλα ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Παναγιώτης Ντζιοβάρας και ο Προϊστάμενος Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού, Υποστράτηγος Χρήστος Κονδύλης, οι οποίοι συμμετείχαν στη διαδικτυακή αυτή συνάντηση, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές με τον Πρόεδρο του Οργανισμού.

Επιπλέον, ο κ. Αρχηγός σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου «Άγιος Νικόλαος», Χειμώνα Ιωάννη, εξήρε το έργο του Συλλόγου, αναφέροντας, μεταξύ άλλων:

"Με την προσφορά αγαθών πρώτης ανάγκης στους φιλοξενούμενους του Συλλόγου ευχόμαστε σε εσάς προσωπικά, στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και σε όλο το προσωπικό καλή δύναμη στο προσφερόμενο έργο και σε όλους τους φιλοξενούμενους μια αισιόδοξη, υγιή και ελπιδοφόρα χρονιά".

Σημειώνεται ότι ανάλογες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις κατά τόπους Αστυνομικές Υπηρεσίες.»