Breaking News

Ιδιοκτήτης ταβέρνας «Ο Κρητικός»: «Για πρώτη φορά ένας Έλληνας πρωθυπουργός μου πλήρωσε τα λειτουργικά έξοδα» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε ανάρτησή του την Τετάρτη, ο Δημήτρης Καρκανοραχάκης, ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Ο Κρητικός» στην Αμφιάλη, αναφέρθηκε στην επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ανήμερα των Χριστουγέννων.

Ο Δημήτρης Καρκανοραχάκης, ο οποίος κάνει μία αξιοσημείωτη προσπάθεια, έγραψε στο Facebook:

«Σήμερα δεν θα μιλήσουμε για το πόσες μερίδες δώσαμε... θα μιλήσουμε για το ό,τι για πρώτη φορά ένας Έλληνας πρωθυπουργός μου πλήρωσε τον χασάπη, τον φούρνο, τις μπουκάλες μου, μου έφερε ψυγεία αλλά το θέμα δεν είναι αυτό... το θέμα είναι ότι μου έστειλε την υφυπουργό Εργασίας και Πρόνοιας Δόμνα Μιχαηλίδου και πήγαμε σε ορφανά παιδάκια που μένουν μόνα τους και πήγαμε να γνωρίσει εγκύους στην παραγκούπολη του Περάματος. Ανήλικες εγκύους με σύνδρομο down που μένουν σε παράγκες χωρίς ρεύμα.

Μιλάμε για Έλληνες, όχι Ρομά που είναι σύνηθες δυστυχώς να μένουν χωρίς ρεύμα... Έκατσε τέσσερις ώρες μαζί μου και σκαρφάλωσε στα βράχια για να δει που μένουν, που από την δυσοσμία έκανα εμετό και πάλι, τους είπε για τα επιδόματα, τους κατέγραψε γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν γνώση ούτε για τα επιδόματα ούτε έχουν λεφτά να δώσουνε 20€ για να κάνουν τις αιτήσεις σε έναν λογιστή για να πάρουν αυτά που δικαιούνται από το κράτος, Εδώ μένουν χωρίς ρεύμα και χωρίς νερό.

Ευχαριστώ που ήρθε και τα είδε και είμαι σίγουρος ότι επειδή έκλαψε θα κάνει κάτι σίγουρα!» 

 

Δείτε την ανάρτηση που είχε κάνει τα Χριστούγεννα.